من این مانیتورو دارم!
به جز زاویه دید کمش موردی نداره(البته اکثر مدل های بازار وضشون از ان بدتره!)
210تومن هم میشه خریدش(اگه اشتباه نکنم)
کنتراسن واقیشم 1000:1 و اونی که میبینی بیشتر جنبه تبلیغاتی داره(بازم مثل اکثر برند های دیگه!)
سلام
من الان مانیتور e1940s lg دارم مشخصاتش اینه:
led e1940s lg
Size 18.5" Wide
Resolution 1360 x 768
Brightness 250 cd/m² ( Typical)
Contrast Ratio 5,000,000:1
و میخوام یه مانیتور 20 اینچ خوب بگیرم تقریباً قیمتش برام مهم نیست! این مانیتور رو انتخاب کردم لطفاً بگین خوبه یا بد و اگه مانیتور بهتری میشناسین پیشنهاد بدین
ASUS VE208T - LED
Panel Size : 20.0"(50.8cm) 16:9 Wide Screen
True Resolution : 1600x900
Pixel Pitch : 0.277mm
Brightness(Max) : 250 cd/㎡
ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) : 10,000,000:1
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mehdinet در تاریخ 31-08-11 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
من این مانیتورو دارم!
به جز زاویه دید کمش موردی نداره(البته اکثر مدل های بازار وضشون از ان بدتره!)
210تومن هم میشه خریدش(اگه اشتباه نکنم)
کنتراسن واقیشم 1000:1 و اونی که میبینی بیشتر جنبه تبلیغاتی داره(بازم مثل اکثر برند های دیگه!)
mehdinet (01-09-11)
ممنون ولی من شنیدم که asus در کل کنتراست مانیتور هاش بهتر از بقیه برند هاست یعنی اینطوری نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amin69r برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کنتراست اصلا معیاری جهت سنجش کیفیت تصویر نیست و کمپانی ها به اشتباه بین ماها اینو جا انداختن هرچی کنتراست بیشتر باشه کیفیت بیشتری رو شاهد خواهیم بودکنتراسن واقیشم 1000:1 و اونی که میبینی بیشتر جنبه تبلیغاتی داره(بازم مثل اکثر برند های دیگه!)
کنتراست در واقع فاصله بین روشنترین و تاریکترین تصویر ممکن که پانل میتونه نشون بده رو به ما میده ، نه چیز دیگه ای
فرضا بیشترین نور سفید تولید شده یک پانل 1000nit هست و کمترینش هم یعنی در حالت نمایش رنگ مشکی فرضا 0.5nit باشه یعنی اندکی روشنایی داشته باشه ( خاکستری شدن تصویر در TFT ها )
از تقسیم بالاترین واحد به کمترین واحد مقدار کنتراست بدست میاد یعنی 1000/0.5 که میشه 2000 ، به عبارتی 1:2000 میشه کنتراست این پانل
حالا فرضا اگه یک مانیتور دیگه هم داشته باشیم با این مقدار بیشترین نور 1500 و کمترین نور 0.75nit با تقسیمش دوباره به عدد 2000 و نسبت 1:2000 میرسیم ولی آیا کیفیت ها یکسان هست ؟
مانیتور اولی نسبت به دومی ضعف شدیدی در تولید نور داره و به عبارتی در دومی تصاویر درخشنده تر و پرنور تر خواهند بود
هیچوقت کنتراست رو معیار سنجش قرار ندید
سپاس
Fastest in Iran
خب اگه کنتراست رو معیار سنجش قرار ندم چی رو قرار بدم؟ اول تو فکر رزولوشن تصویر بودم میخواستم یه مانیتور فول اچ دی 22 اینچ بگیریم این مانیتور http://www.rayansaba.com/index.php?productID=5520 که تو یکی از تاپیک ها دیدم یکی از بچه ها حرف جالبی زده بود که تو رزولوشن 1080*1920 نوشته ها خیلی کوچیک میشه فاصله من هم با مانیتور خیلی زیاده حدود 1 متر شایدم بیشتر راه حلی برای این مشکل هست؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله خوب، میتونید dpi نوشته هاتون رو تو سیستم عامل زیاد کنید که مشکل فاصلتون اینجوری حل میشه
اگر رزولیشن مدنظرتون 1920*1080 هست من مانیتور زیر رو پیشنهاد میکنم به قیمت زیر 300 و با کنتراست بیشتر(10x)
ولی درباره کنتراست، معیارهای زیادی برای سنجش وجود داره که کنتراست فقط یکی از اوناست(حالا جزو اصلی ها) ولی تنها بیشتر بودن کنتراست همیشه دلیل بر کیفیت بیشتر تصویر نیست
از برند سامسونگ هم مدل bx2285 plus رو پیشنهاد میکنم با همین قیمت که مشخصاتش هم نزدیک به ایسوسه با تفاوت پاسخدهی تصویر 5ms و کنتراست 1000000:1
و از برند lg مانیتور w2286l برای این سایز و این رزولیشن عالی هست ولی دیگه الان تولید نمیشه
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 01-09-11 انجام شده است
mehdinet (02-09-11)
|
|
معیارهای مهم در انتخاب یک مانیتور خوب به نظر من اینها هستن :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- نوع نوردهی پانل ( LED یا LCD غیره )
2- سرعت پاسخگویی پیکسل ها
3- میزان روشنایی هر پیکسل / واحد nit
4- میزان DPI یا تراکم پیکسل ها نسبت به سایز پانل
5- کنتراست با توجه به میزان روشنایی تصویر
و بقیه موارد از جمله رزولوشن و ...
در مورد اون رزولوشن فول اچ دی 1920 در 1080 باید ببینید روی چه سایزی بررسی میکنید ، معمولا صفحه نمایش 19-20 اینچی این رزولوشن عالی هست
مدتی کار کنید عادت خواهید کرد
Fastest in Iran
اون مانیتور asus که معرفی کردین جرو اولین انتخابام بود ولی پایه عجیب غریبشو دیدم نظرم عوض شد چون مثل اینکه سر مانیتور همیشه باید رو به بالا باشه و پایش قایل تنظیم نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://up.vbiran.ir/images/ee9kmiqgr53dw00ndfz.jpg
http://up.vbiran.ir/images/ipw8bgy1fflsuafo2a6u.jpg
اگه پایش قابل تنظیمه بگین
2285 رو ندیده بودم ممنون واسه معرفی
ال جی رو که دیگه بیخیال قاباش قشنگ نیست دیگه نمیگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عجیبه مانیتور bx2285 تو سایت سامسونگ نیست!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.samsung.com/iran/consumer...ype=subtype_p2
بله این مانیتور همیشه باید خم باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سامسونگ این مدل رو به اسم bx 2250 تولید کرده و شرکت داخلی یه تغییراتی توش داده و نتیجتا به اسم 2285 عرضه شده(توسایت سامسونگ باید 2250 سرچ کنید)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات
HTML Code:http://www.samsung.com/iran/consumer/monitor-peripherals-printer/monitor/led/LS22B5HVFM/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification
mehdinet (02-09-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks