راستی ، من دیروز LCD مو اندازه گرفتم ! و فهمیدم که Wide هستش !!!! البته خیلی کشیده نیست ! و به دلیل اینکه زیرش اسپیکر داره کاملآ مربع شکل هست واصلآ به نظر نمی رسه که وایده .... !
کاربر افتخاری انجمن
راستی ، من دیروز LCD مو اندازه گرفتم ! و فهمیدم که Wide هستش !!!! البته خیلی کشیده نیست ! و به دلیل اینکه زیرش اسپیکر داره کاملآ مربع شکل هست واصلآ به نظر نمی رسه که وایده .... !
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
|
|
Administrator
اگه نسبت طول به عرض 16:9 باشه وایده
کاربر افتخاری انجمن
4:3 واید نیست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
Administrator
نه بهنام جان ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4:3 فرمت استاندارد و 16:9 فرمت واید هستش
X Ray (03-10-07)
کاربر شهرسختافزار
من یه واید 940bwدارم سامسونگ
ولی تصویر تا خدودی دور نوشته هاش سایه داره می خواستم بدونم که ایا طبیعی یا باید به گارانتیش رجوع کنم؟؟
Administrator
اگه ممکنه یه عکس ازش بذارید دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soheale برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر افتخاری انجمن
ممکنه اشکال از کابلت باشه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soheale برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم یه همچین مشکلی داشتم و آیکون و بار ها و همه چی یه شبح داشتن ! کابل رو عوض کردم ؛ خوب شد .
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks