دوستان عزیز کمکم نمیکنین؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من پارسال یدونه سامسونگ سری 5 مدل 5000 46 اینچ گرفتم که یکسال نشده کل صفحه خطوط سفید رنگ افقی افتاد و خلاصه هر جا بردم درست نشد حتی فرستادم دبی ، الان یدونه پلاسما 50 اینچ پاناسونیک گرفتم میخواستم نظرتونو در مورد این مدل بفرمایین، خواهشا توجه کنین که من اکثرا کانالهای HD نگاه میکنم به لطف شیرینگ اینترنتی و هر شب اتاقمو تاریک میکنم و فیلمهای 1080P که دانلود کردمو نگاه میکنم و البته PS3 هم هست. با این اوصاف نظرتون چیه؟ این مدل خوبه که گرفتم البته تو این بحران اقتصادی مجبور شدم همینو بگیرم وگرنه میخواستم Sharp 3D بگیرم که واقعا اگه از نزدیک ببینین دیگه باید به زور از مغازه بیرونتون بندازن اونم 4 رنگش ... خلاصه این مدلو گرفتم فقط چند تا سوال و هم دارم :
1. آیا 1080P هستش FullHD ؟
2. من وقتی اتاقو خاموش میکنم به چشمم ضرر نداره؟ چون فروشنده گفتش که نور را منعکس میکنه.
3. واقعا پنلش ژاپنه؟ چون پشتش نوشته Made in Thailand .
قیمتشم 2250000 داد خوبه؟ البته تو قشم
اینم لینک مشخصاتش تو سایت پاناسونیک :
فارسی :
انگلیسی :
مرسی دوستان
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان عزیز کمکم نمیکنین؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط matador5550 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا تا اونجا که من میدونم رزولیشن واقعی این سری تلوزیون پاناسونیک 1024*768 است و این سری مدلها کاملا از دور خارج هستند
البته 1080p را هم نمایش میده ولی با تلفات رزولیشن زیاد
در مورد کشور سازنده پنل اطلاعی ندارم ولی با توضیحات بالا اگر ساخت کره مریخ هم باشه بنظرم به این قیمت ارزش خرید نداره
در مورد نور اتاق هم اگر چشمهاتون خسته نمیشه مشکلی نیست چون تلوزیونهای پلاسما شدت نور زیادی ندارند
در کل شما با حدود 2.6 میتونستید پلاسمای فول و 3d سامسونگ تهیه کنید که بنظرم ارزشش بیشتر میبود
mehrdad_ab (14-04-13)
کاربر شهرسختافزار
مرسي دوست گرامي و کاملا نااميدم کردين ،به هر حال من اينو خريدم و پسشم نميتونم بدم،البته من از کيفيتش راضيم و هم موقع پخش فوتبال تو Sky HD و Aljazeerah Sport HD و هم موقع تماشاي فيلم از سيستمم که همشونو 1080p دانلود ميکنم چيزي از تلويزيون قبليم که ال اي دي سامسونگ سري 5 بود چيزي کمتر احساس نکردم ،ولي چون من خيلي مشکل پسندم ديگه از الان به فکر خريدن يدونه ديگه هستم البته نه به اين زوديا ولي براي اين مشتري پيدا ميکنمو يکي ديگه ميخرم، خلاصه ممنونم کاش زودتر نظر اساتيدو ميپرسيدم در ضمن من با اين همه ادعا که مثلا رشته ام نرم افزاره و تو اکثر کارهاي نرم افزاري سر رشته دارم از کامپيوتر و موبايل گرفته تا رسيور، ولي گول زبون فروشنده خوردم و اگر واقعا اينو بهم انداخته پولم حلالش نيست، مرسي
در ضمن دوست من ، من تو یه سایت دیگه هم پرسیدم که مدیر اون سایت اینگونه جوابمو داد البته سوء تفاهم نشه و خدای ناکرده اهانتی به شما نشه :
خب اول سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوم انتخاب خوبیه!
در مورد شارپ هم بله بزور که هیچی منم بکشن خارج نمیشم!
1. بله FHD هست!
2. صد در صد کلا اشعه پلاسما بطور عادی پدر چشم و برقو درمیاره ولی وحشتناک تصویر رو واقعی تر نشون میده!
3. پنل ژاپن پیدا کردی منم خبر کن!(خوده سونی هم پنلاش ساخته چینه و مالزی و تایلنده!)
4. بله نسبتا خوب خریدی!
نه عزیز اهانت چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط matador5550 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید گرامی ما توی تلوزیون 2 تا رزولیشن داریم
رزولیشن صفحه و رزولیشن قابل پخش
در لینک مشخصات سایتهای معتبر معمولا هر دوی این رزولیشنها مشخص هستند
برای مثال این لینک را مشاهده بفرمائید
در تب Specifications شما این دو قسمت را دارید
Display Resolution 1,024 (W) x 768 (H)
Applicable PC signals XGA, WXGA, SXGA 60Hz, 1920 x 1080 (HDMI)
تا اونجا که سواد بنده اجازه میده رزولیشن اول تعداد پیکسلهای صفحه نمایش شما است و رزولیشن دوم برای نمایش باید به رزولیشن اصلی تبدیل و سپس به نمایش در آید
به هر حال اگر خرید فرمودید و راضی هستید مبارک باشه
matador5550 (15-04-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks