با سلام مي خواستم بدونم اين مدل گرافيك چطوريه
his 5570 1gb
و در ضمن به دليل ddr 3 بودنش ايا به ddr 2 ميخوره
ايا از نظر شما خوبه و در بازيها كم نمياره
کاربر شهرسختافزار
با سلام مي خواستم بدونم اين مدل گرافيك چطوريه
his 5570 1gb
و در ضمن به دليل ddr 3 بودنش ايا به ddr 2 ميخوره
ايا از نظر شما خوبه و در بازيها كم نمياره
goldberg2000 (21-10-10)
|
|
رم کارت گرافیک ارتباطی با رم سیستم نداره و شما میتونید روی مادربرد با رم ddr2 گرافیک کارت با رم ddr5 هم استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط avrill برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رزولیشن مونیتورتون چیه و قیمت این کارتی که میخواین خرید کنید چقدره ؟
goldberg2000 (21-10-10)
کاربر شهرسختافزار
اين كارت گرافيك 110 تومان است
و گفته بوديت كه رزوليشن مانيتورم چنده دقيقا نميدونم و نمي دونم از كجا بايد بفهمم اگه ميشه راهنمايي كنيد در ضمن يه گرافيكم هست با همون قيمت و با اسم sapphire 5570 كه به گفته فروشنده 1گيگ ساپورت 2 گيگ است يعني 1 گيگ از رم ميگيره ولي نميدونم shader model 5 و open gl 3.2 داره يا نه اگه شما ميدونيد بگيد كه كدوم از اين دو گرافيك بهتره ممنون از جواب سريعتون
goldberg2000 (21-10-10)
ببین عزیز این کارت و کارت 4670 تقریبا هم قدرت هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط avrill برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بودجتون میرسه 5750 به قیمت حدود 160 تومن تهیه کنید که قدرتی حدود 2 برابر این کارت داره
در غیر این صورت گرافیک بدی نیست
اگر مونیتورتون 22 اینچ نباشه احتمالا جوابگوی نیاز شما هستش البته بعضی از بازیها رو مجبور خواهید بود در رزولیشن یا کیفیت پائین بازی کنید
اگر مدل مونیتورتون رو بفرمائید میتونم رزولیشنش رو روی نت پیدا کنم
اگه میتونی پول بیشتری هزینه کنی میتونی جاش 5750 بگیری که خیلی خوبه
اینکه 1گیگ از رم میگیره من که تا حالا نشنیده بودم باسه این مدل از کارت گرافیک ها فکرکنم چرت گفته
من مشخصات این کارت رو ندیدم ولی اگه مدل اولیه اون مشخصات رو داشت پس حتما سافیر هم داره
his مارک خیلی خوبیه
سافیر هم خوبه
هر کدوم ارزونتره بخر
مدل مانیتورتو بگو تا بگم
تو بازیها رزولیشن باست مهمه یا نه فقط این مهمه که بازیرو تموم کنی و حالشو ببری؟؟؟؟
اگه رزولویشن مهم نیست پس همین کارت هم جواب کارتو میده
آخرین پولی که میتونی بدی پایه گرافیک رو بگو تا بهت بگم چی بگیری که فیضشو ببری
خدایا من در کلبه فقیرانه خویش چیزی دارم که تو آنرا در عرش کبریایی خویش نداری ...من همچون تویی دارم و تو همچون خودی نداری..............
nima_hl (21-10-10)
کاربر شهرسختافزار
مانيتورم 17" هستش ايا هنوزم كم مياره فكر كنم رزوليشنش 1280*1024 باشه بنظرتون حالا چطوريه
در ضمن گرافيك his 5570 ميتونه direct x 11 و shader model 5 و opengl 3.2 ساپرت كنه ايا بنظر شما با اين حساب مي تونه تو بازيها بكشه مخصوصا تو بازي gta iv كششي داري يا فريم فريم اجراش ميكنه در كل نظرتون برام مهمه و ازتون كمك مي خوام ممنون
|
|
با این مونیتور بد نیست و احتمالا اکثر بازیها رو میتونید با مشخصات خوب اجرا کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط avrill برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
dx11 کارت گرافیک قوی میخواد و با این کارت شما نمیتونید بازیها رو روی xd11 اجرا کنید ولی رو dx10 و dx9 نباید مشکل بخصوصی داشته باشید
در نهایت در بازیهای خیلی سنگین با کم کردن aa میتونید بازی رو با فریم ریت نسبتا خوب اجرا کنید
کاربر شهرسختافزار
با عرض سلام دوباره مي خواستم بدونم كارت گرافيك 5670 his به مادر برد m2n-xe asus مي خوره يا نه و در ضمن اگه ميشه بگيد كه كارت گرافيك 5750 بهتره يا 5670 پس اگه ميشه جواب اين دو سوال به من بگين و بنده را راهنمايي كنيد
دوست عزیز مین بردت که جواب کارت رو میده خیالت راحت
فقط بین 5670 , 5750 من بهت 5750 رو پیشنهاد میدم
اگه سی پی یو خوبی داشته باشی و رم خیلی راحت میتونی با 5750 اکثر بازیارو راحت اجرا کنی با جزعیات خوب
موفق باشی
خدایا من در کلبه فقیرانه خویش چیزی دارم که تو آنرا در عرش کبریایی خویش نداری ...من همچون تویی دارم و تو همچون خودی نداری..............
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks