امروز در بازار رضا دو مدل جي تي ايكس 470 و480 رو از برند گيگا بايت ديدم مدل 470 540 هزار تومان و مدل 480 750 هزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
خیلی گرونههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sh.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلدوزری خواهد آمد...
برای شکستن پل های شنی ...
AMD دوباره خواهد امد
ripek (05-05-10)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sh.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با گارانتی اواژنگ موجود بود؟
گارانتي شو نپرسيدم
ripek (05-05-10)
کاربر شهرسختافزار
به نظرتون وقتي 5970 به قيمت 750 تومن موجوده خريد 480 كار عاقلانه اي هست
به نظرم باید GTX480 را 600 تومان حداکثرش میدادند . متاسفانه تازه اولش هست و یک نفر میخواهد تا میتونه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عادت ما ایرانیهاست کاریشم نمیشه کرد . منتظر باید بود که دیگرام هم یک چند تا وارد کنن بعدش دید چی میشه.
در ضمن اگه کشتی توی کیس شما جا نشه چاره ای ندارید باید GTX480 بگیرید .
MicroSystem (05-05-10), PUMAOC (05-05-10), ripek (05-05-10)
|
|
من دو روز پیش قیمت کردم 520 و 630 با گارانتی بازار رضا خیلی بالا میدن من از نمایندگی تو پاساژ ایران قیمت گرفتم.
JEskandari (05-05-10), ripek (06-05-10), sh.m (05-05-10), ViViD (05-05-10)
عضو VIP شهرسختافزار
کسی نمی دونه گارانتی کجا هست در صورتی که گارانتی اواژنگ باشه فکر کنم بشه توی مسابقه ازش استفاده کرد
نمایندگی معتبر بود فکر میکنم آواژنگ باشه
Extreme (06-05-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام
کی میگه 5970 750 تومانه
من یکی خریدم
از خوده آواژنگ
880 ف
کارش حرف نداره ولی برای فیزیکس باید یکی انویدیا بزاری
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks