MicroSystem (08-11-09)
HWBOT SSA Member
آقاییون قضیه مال 2 ماه پیشه و منتفی استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ان قدر پخ ندید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبچه ها بچه ها یه خبر توپ
قیمتای اهواز
5870 سفایر 375000 با گارانتی د. ساله هر کی خواست بگه براش بخرم!
تازه فروشنده گفت اگه یک ماه نیم دیگه صبر کنی قیمتش می آد زیر 300 تومان
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 14-01-10 انجام شده است
MicroSystem (08-11-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام همشهريبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از تراشه نگار پارس قيمت گرفتي؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام من اومدم تهران اون آریانا رو زنگ زدم گفت تموم کردیم ! کسی الان میتونه تلفن و آدرس جایی رو بگه که 5850 داشته باشه ؟ فقط اگر ممکنه زود خبرشو بهم بدید .
ممنون .
بازار کامپیوتر ایران خیابان ولیعصر پایینتر از میدان ولیعصر
کاربر شهرسختافزار
ممنون .برم ببینم چه خبره .
ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها بچه ها یه خبر توپ
قیمتای اهواز
5870 سفایر 375000 با گارانتی د. ساله هر کی خواست بگه براش بخرم!
تازه فروشنده گفت اگه یک ماه نیم دیگه صبر کنی قیمتش می آد زیر 300 تومان
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
وایییییییییییییییییییییی من 5850 خریدم 340 :دی چه ضرری کردم حالا اگه بشه به همون قیمت فروختش میام از شما میگیرم(البته هنوز اکبنده روسیستم نزاشتمش موندم استفادش کنم یا نه)
PUMAOC (25-11-09)
کاربر شهرسختافزار
منم الان خریدم 330 (نیم ساعت پیش) برندش هم سفایره.
مگه با قیمت بهترم هست ؟ فکر نکنم بهتر از این دیگه پیدا بشه ! مردم تا با این قیمت پیدا کردم ! معمولا رو 370 بودن فروشنده ها !
MicroSystem (22-11-09)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من الان بعد از 2 ماه كه اين پست رو گذاشتين ديدمش
مي شه يه قيمت از مدل 5870 برند هاي XFX CLUb SAPPHRE ASUS واسم بگيريد
ممنونم
اگه 5970 هم از هر برندي كه داشت قيمت برام در بياريد ممنون ميشم
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام:
فونیران فکر کنم 20 روزی هستش که کارتهای 5970 OC Edition با برند Sapphire رو با قیمت حدود 860 تومن وارد بازار تهران کرده!
آخرین ویرایش توسط PC Games در تاریخ 10-01-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
5850 dx11 رو ساپورت میکنه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks