سلام ميخواستم قيمت اين دو كارت
GeForce GTX 295
HD 4870 X2 2G GDDR5 PCI-E
و خريد كدوم ب صرفه تر است؟
سلام ميخواستم قيمت اين دو كارت
GeForce GTX 295
HD 4870 X2 2G GDDR5 PCI-E
و خريد كدوم ب صرفه تر است؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
دوتا تاپیک پشت سر هم زدید ...!!! باید اینجا مطرح میکردید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=23345
کاربر شهرسختافزار
قیمت GTX295 نزدیک 750 هزار تومان و قیمت 4870x2 هم چیزی در حد 550 تومان خرید GTX295 که به نظر من اصلا به صرفه نیست چون تازه امده قیمتش هم خیلی بالاست اگر من باشم با توجه به اینکه ATI قصد داره تو ی آینده نزدیک نسل بدی گرافیک های خودش رو معرفی کنه فعلا یه 4890 با قیمت حدود 350 هزار تومان می خریدم
( البته اگر من قد شما پول داشتم چون تا اونجا که دیدم شما توی همه قطعات به دنبال آخرین قطعه به بازار آمده هستینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
serpens13 (29-07-09)
قربون شما محض اطلاع ماهي يك قطعه ميگيرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بجای GTX295 بهتره 2 تا 4890 بگیرید
چرا 4890؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moazeni71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بخوام اينكارو بكنم 4870 X2 ميگيرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
چون 2 تا 4890 بصورت cross fire قویتر از 4870 2x یا gtx295 هست و قیمتشم از gtx295 کمتر درمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
serpens13 (02-08-09)
دوست عزیز فعلا صبر کن تا ضرر کنی.بذار کار هایی که از dx11 ساپورت می کنند وارد بازار بشه تا بعدا پشیمون نشی
serpens13 (29-07-09)
كاملا" موافقم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط NVIDIA>ATI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks