اول از همه که عزیزی و از این که به فکر مایی تا یه پیشرفتی بکنیم خیلی ممنون و نظر لطف شماستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این که می گین بعضی ها واقا کارشون یه جور دیگس قبول دارم چون چند سال پیش این موضوع ناجور رفته بود رو اعصابم و عجیب پیگیر شدم بعد حدودا 6 ماه ببینیم که جریان چیه
بعد چیزایی که دستم اومد این بود که طراحی خوب باشه زاویه خوب باشه احساسات و تفکر هنریت باید سر جاش باشه در اون صورت یه کار دیگه ایی اصلا خروجی میدی در کل حرف شما درسته و بنده هم قبول دارم
اما ما بعد از 10 سال تونستیم یه core i7 3930k جمع کنیم و الانم داریم با یه مانیتور crt کار می کنم احتیاج به یه مانیتور تر و تمیز با کیفیت خوب و همه چی تمام رو حس می کنیم ( من از صحبت هام کلا نظر مشتری در این زمینه برام صفر بود ولی گفتم اینم یه مزیت دیگس ولی در کل اگه نظر مشتری رو مانیتور تامین نشه خوب نشه مهم نیست )
چون هم داریم کور میشیم با این مانیتور عمق 15 متر عقب من میوفته تو این شیشه و ما هم که میدونی فوکوسمون پشت طراحی میره بالا چشم هامون داره دیگه از حدقه در میاد
ما هم هی زور زدیم برای بدست اوردن همه چی گفتیم یه مانیتور گنده شیک و پیک بر داریم حداقل حالا که به این چیز ها احساسی نداریم تو ذوقمون نخوره بعد از 10 سال از یه طرفیم بشه واقعا رو رنگ و ........... همه چیش حساب باز کرد

Bookmarks