نگا کن گلپسر ، تو IPS فقط رنگا واقعی نشون میدن (البته وضوح هم بهتره) . اونم وقتی این قابلیت اش اوج میگیره که روی حالت پیش فرض مانیتور که از کارخونه ست شد بزاری (مثلا Asus اغلب 6 حالت پیش فرض داره) و اونم فقط این قابلیت ها خودشو تو تصویر با کیفیت (چه عکس چه فیلم و چه بازی) نشون میده (که خوب مسلمه اول باید عکس و فیلم با کیفیت باشن و یه cpu و گرافیک خوب حداقل برا پردازش هر چه قوی ترشون داشته باشی)
و چون اغلب اوقات رو اون حالت پیش فرض (با کیفیت) تنظیم شده هه ، آدم عادت میکنه (نه اینکه متوجه تغییر نشه ها) و وقتی قشنگ دوباره درک میکنی تغییرات رو که دوباره بزاری رو حالت استانداردش (هر چند رو این حالت هم یه کم بهتر از مانیتورای دیگه هه)
اینو گفتم چون حس کردم که میخای واسه مشتری بگیری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گفتم حواست باشه ، مردم فریب نمیخورن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی تاثیر گزارتر از یه مانیتور ، قدرت طراحی طرفه . قبلا یه جایی دیدم ، یه طرف با 3D Max که واقعا طراحیش عالی بود ، علارقم اینکه با موتور خود 3D Max عالی طراحی میکرد ، یه بار با یه موتور دیگه برا رندر کار کرد (فک کنم V-Ray بود) ، همه مون از قبل کف طراحی هاش بودیم ، اون بار دیگه چاله کندیم ، رفتیم تو چاله ی طراحی هاش (از کف هم گزشت) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . به جان تو اصلا فک کردیم یه نوع دیگه از اشیا رو کار کرد . مداد و خودکار طراحی کرد از قبل ، اونی هم که با یه موتور دیگه رندر گرفته بود هم مداد و خودکار بودنا (ماشینم بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فقط هواپیما نبود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) اما ما فک میکردیم دوباره یه مداد و خودکار دیگه طراحی کرده بود ( این قد خوشکل تر شده بود و با کیفیت تر) . بدش گفت برین تو پست قبلی ام ، رفتیم دیدیم دقیق همونا هن اما با کیفیت زمین تا آسمون متفاوت تر و ما همچنان یه چاله دیگه هم کندیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ینی میخام بگم بجا این همه هزینه رو مانیتور ، رو آموزش ثرمایه گزاری کن تا مردم تفاوت کار تو خیلی بهتر و غیر قابل قیاس تر از مانیتور IPS ببینن (حتی تو خونه هاشون که IPS ندارن) . مانیتور رو واسه خودت بگیر نه حتی ذره ای واسه مردم (که مطمئنا غیر این باشه ، پشیمون میشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

Bookmarks