SajjadKhati (18-05-14)
سلام
بنده قصد خرید مانیتور ASUS MX299Q AH -IPS Ultra-wide Monitor رو دارم می خواستم ببینم آیا این مانیتور خوبه بده مشکلی نداره
کارمم 3d ستش (مایا و تری دی مکس ) عکاسی هم میکنم کار چاپ هم انجام میدم میخواستم ببینم این مانیتور به درد من میخوره یا باید یه چیز دیگهایی رو بردارم ممنون
SajjadKhati (18-05-14)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alalalk71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم مونیتور 21:9 اصلا به درد کارهای طراحی نمیخوره
اگر به دنبال مانیتور حرفه ای برای طراحی میگردید باید تعداد نقاط عمودی مناسب با تعداد نقاط افقی باشه مثلا 2560*1440
چی ب نظرتون میرسه خوبه
بستگی داره خروجیت چی باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alalalk71 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا اگر برای کارهای چاپی میخواهی حتما باید یه ips بگیری
اگر خروجی آبجکتهای گیمه خیلی حساسیت وجود نداره با یه مانیتور عادی هم میتونی کارهاتو تحویل بدی
تو این رنج بودجه دل و hp محصولات خوبی داره
من بیشتر اوقات دارم با مایا کار می کنم و یا دارم با فتوشاپ طرح میزنم تقریبا روزی 10-15 ساعت
عکاسی هم میکنم و نیاز دارم همه چی رو طبیعی ببینم با همون رنگ هایی که هست
ضمن این که می خوام نمای خوبی هم داشته باش مشتری میاد میشینه کنار دستم محو کیفیت بش یه مقدار دهنش رو ببنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط alalalk71 در تاریخ 18-05-14 انجام شده است
SajjadKhati (18-05-14)
نگا کن گلپسر ، تو IPS فقط رنگا واقعی نشون میدن (البته وضوح هم بهتره) . اونم وقتی این قابلیت اش اوج میگیره که روی حالت پیش فرض مانیتور که از کارخونه ست شد بزاری (مثلا Asus اغلب 6 حالت پیش فرض داره) و اونم فقط این قابلیت ها خودشو تو تصویر با کیفیت (چه عکس چه فیلم و چه بازی) نشون میده (که خوب مسلمه اول باید عکس و فیلم با کیفیت باشن و یه cpu و گرافیک خوب حداقل برا پردازش هر چه قوی ترشون داشته باشی)
و چون اغلب اوقات رو اون حالت پیش فرض (با کیفیت) تنظیم شده هه ، آدم عادت میکنه (نه اینکه متوجه تغییر نشه ها) و وقتی قشنگ دوباره درک میکنی تغییرات رو که دوباره بزاری رو حالت استانداردش (هر چند رو این حالت هم یه کم بهتر از مانیتورای دیگه هه)
اینو گفتم چون حس کردم که میخای واسه مشتری بگیری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گفتم حواست باشه ، مردم فریب نمیخورن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی تاثیر گزارتر از یه مانیتور ، قدرت طراحی طرفه . قبلا یه جایی دیدم ، یه طرف با 3D Max که واقعا طراحیش عالی بود ، علارقم اینکه با موتور خود 3D Max عالی طراحی میکرد ، یه بار با یه موتور دیگه برا رندر کار کرد (فک کنم V-Ray بود) ، همه مون از قبل کف طراحی هاش بودیم ، اون بار دیگه چاله کندیم ، رفتیم تو چاله ی طراحی هاش (از کف هم گزشت) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . به جان تو اصلا فک کردیم یه نوع دیگه از اشیا رو کار کرد . مداد و خودکار طراحی کرد از قبل ، اونی هم که با یه موتور دیگه رندر گرفته بود هم مداد و خودکار بودنا (ماشینم بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فقط هواپیما نبود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) اما ما فک میکردیم دوباره یه مداد و خودکار دیگه طراحی کرده بود ( این قد خوشکل تر شده بود و با کیفیت تر) . بدش گفت برین تو پست قبلی ام ، رفتیم دیدیم دقیق همونا هن اما با کیفیت زمین تا آسمون متفاوت تر و ما همچنان یه چاله دیگه هم کندیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ینی میخام بگم بجا این همه هزینه رو مانیتور ، رو آموزش ثرمایه گزاری کن تا مردم تفاوت کار تو خیلی بهتر و غیر قابل قیاس تر از مانیتور IPS ببینن (حتی تو خونه هاشون که IPS ندارن) . مانیتور رو واسه خودت بگیر نه حتی ذره ای واسه مردم (که مطمئنا غیر این باشه ، پشیمون میشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 18-05-14 انجام شده است
|
اول از همه که عزیزی و از این که به فکر مایی تا یه پیشرفتی بکنیم خیلی ممنون و نظر لطف شماستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این که می گین بعضی ها واقا کارشون یه جور دیگس قبول دارم چون چند سال پیش این موضوع ناجور رفته بود رو اعصابم و عجیب پیگیر شدم بعد حدودا 6 ماه ببینیم که جریان چیه
بعد چیزایی که دستم اومد این بود که طراحی خوب باشه زاویه خوب باشه احساسات و تفکر هنریت باید سر جاش باشه در اون صورت یه کار دیگه ایی اصلا خروجی میدی در کل حرف شما درسته و بنده هم قبول دارم
اما ما بعد از 10 سال تونستیم یه core i7 3930k جمع کنیم و الانم داریم با یه مانیتور crt کار می کنم احتیاج به یه مانیتور تر و تمیز با کیفیت خوب و همه چی تمام رو حس می کنیم ( من از صحبت هام کلا نظر مشتری در این زمینه برام صفر بود ولی گفتم اینم یه مزیت دیگس ولی در کل اگه نظر مشتری رو مانیتور تامین نشه خوب نشه مهم نیست )
چون هم داریم کور میشیم با این مانیتور عمق 15 متر عقب من میوفته تو این شیشه و ما هم که میدونی فوکوسمون پشت طراحی میره بالا چشم هامون داره دیگه از حدقه در میاد
ما هم هی زور زدیم برای بدست اوردن همه چی گفتیم یه مانیتور گنده شیک و پیک بر داریم حداقل حالا که به این چیز ها احساسی نداریم تو ذوقمون نخوره بعد از 10 سال از یه طرفیم بشه واقعا رو رنگ و ........... همه چیش حساب باز کرد
SajjadKhati (18-05-14)
کسی از این عزیزان پیشنهادی نداره
این مدل از الجی هم IPS هست . IPS 23EA63V
"23 Wide
وضوح تصویرFull HD)1920x1080)
مجهز به ورودیهای HDMI , DVI , D-Sub
زاویه دید بسیار وسیع(Super Angle)
بدون مرز(Narro Bezel)
كاهش توانمصرفی(Super Energy Saving)
كیفیت فوقالعاده تصویر(Super+ Resolution)
كنتراست 5,000,000:1
قابل اتصال به پایه دیواری
24-005-406-12.jpg
ما که نگرفتیم آخرش چی کار کنیم
SajjadKhati (19-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks