برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ...::: Ali :::... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز اچ دي هست ،‌فول اچ دي 120*1920 /

ورودي DVI داره ، دي وي آي هم همون تصوير ديجيتاله ،‌اچ دي ام آي صدا و تصوير ديجيتاله ، يعني هر دو رو با هم انتقال ميده ، اما دي وي آي فقط تصوير ديجيتاله ،‌مانيتور هم كه اسپيكر نداره ، پس صداي ديجيتالش به درد ما نميخوره ، صداي ديجيتال رو ميتونيم از SPDIF‌ استفاده كنيم.
به اين خاطر ميگم چون خيلي كارت گرافيكايي هم كه خروجي اچ دي ام آي ندارند و فقط دي وي آي دارند ، يه تبديل دي وي آي به اچ دي ام آي دارند براي تلوزيون يا مانيتورهايي كه اچ دي ام آي دارند و ميخوان از اون استفاده كنند.

من هم به همين خاطر شك داشتم اما وقتيديدم كيفيت تصوير دي وي آي و اچ دي ام آي فرقي نداره ديگه منصرف شدم ..

اما قيمتش درسته يه كم بالاتر از بقيه هست .. من حدود 1 ماه و خورده اي پيش خريدم 267 تومن .
مرسی از توضیحاتت
شما خیلی خوب خریدی پس...چون الآن ظاهراً این جوری که من شنیدم هیچ جایی زیر 280 90 پیدا نمی شه...
راست می گی در مورد اچ دی ام ای من به این توجه نکرده بودم که خوب مانیتور اسپیکر نداره...