برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ...::: Ali :::... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم بين برند ها ي مانيتور ، سامسونگ رو انتخاب ميكنم ، طراحي ظاهريش كه خيلي خوبه ، كيفيت رنگش هم به نظر من خيلي عاليه ، توي بازار وقتي كه نمايندگي الجي و سامسونگ رو ميزاري كنار هم و مانيتورهاي توي ويترين رو مقايسه ميكني ، سامسونگها خيلي نظر آدم رو جلب ميكنه ..

خودم هم مانيتورم T220 P هست، واقا راضي هستم ازش ، خيلي كيفتش عاليه .. ظاهرش هم بسيار خوبه ..

اما از توي اين مدلهايي كه معرفي كرديد ، به نظر من LG - 21.5" - W2261V ، چون Full HD‌هست و بقيشون فول نيستند .....

اما اگر ميشد Samsung Syncmaster T220P‌ رو هم به ليستتون اضاف كنيد ، به نظر من اون بهتر بود ، فول اچ دي هم هست ..
به دو دلیل نتونستم این کارو کنم!یک این که قیمتش نسبتاً بالاست و دوم این که همون بحث HD نبودن ...چون این جوری که از ظواهر بر میاد کم کم تمام شرکتها و نرم افزارهای صوتی و تصویری و گرافیکی دارن به سمت استفاده از تکنولوژی HD و استفاده از HDMI می رن...اون وقت شاید آدم انقدر پول مانیتور خوبی مثل T220 رو هم بده پشیمون بشه که مانیتور به این خوبی چرا HD نداره پس؟