خب معلومه LG - 21.5" - W2261V
به این دلیل
FLATRON f-Engine, DFC, 2ms, Tilt, Full HD, FUN Key (ez Zooming, 4:3 in Wide, Photo Effect, Sound), Headphone (Volume adjust for only HDMI input)
کاربر شهرسختافزار
شما بین این چند تا مانیتور کدوم یکی رو برای خودتون می خرید؟؟؟لطفاً دلیل ذکر کنید که گیج نشم
مانیتور به منظور استفاده ی مداوم و طولانی مدت و 24 ساعته پاش نشستن و مطالعه!و فیلم دیدن استفاده می شه...بازی هم اصلاً مهم نیست...بیشتر بحث مطالعه و این که چشم نابود نشه
AOC - 21.6" - V22 + SPEAKER
LG - 22" - W2284f
LG - 21.5" - W2261V
LG - 20" - W2053S
SAMSUNG - 20" - T200
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
|
|
خب معلومه LG - 21.5" - W2261V
به این دلیل
FLATRON f-Engine, DFC, 2ms, Tilt, Full HD, FUN Key (ez Zooming, 4:3 in Wide, Photo Effect, Sound), Headphone (Volume adjust for only HDMI input)
Rohham (19-07-09)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسخ گویی سریعتون...اما به نظر شما از لحاظ همین امکانات که در نظر بگیریم مانیتور AOC از این مدل ال جی بهتر نیست؟؟؟چرا کسی به این مدل AOC اطمینان نمی کنه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم تشکر بابت پایخ گویی سریعتون
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز از این بهتر که خودم در ویترین بهترین مانیتور AOC رو در مقابل معمولی ترین مدل همون سایز از سامسونگ ( هر دو مثلا 19یا 20 اینچ ) دیدم ولی کیفیت تصویر AOC فوقولاده بد بود نسبت به سامسونگ !ممنون از پاسخ گویی سریعتون...اما به نظر شما از لحاظ همین امکانات که در نظر بگیریم مانیتور AOC از این مدل ال جی بهتر نیست؟؟؟چرا کسی به این مدل AOC اطمینان نمی کنه؟؟؟
به نظر من اگر Port HDMI مهم نباشه براتون بهتره T220 سامسونگ بخرید چون یکی از دوستانم گفت که من هر دوشون رو در کنار هم دیدم که LG کیفیتش پایین تر بود مقداری ..... !
( خودم هنوز کنار هم ندیدم ولی تکی هر دوشون رو دیدم که به نظر من با اون تصاویری که توی ذهنم مجسم میکنم کیفیت تصویر LG میشد بگی بهتره ! )
D J V A H I D (19-07-09), Rohham (19-07-09)
کاربر شهرسختافزار
شدیداً تشکر...از همتون
خودمم دلم با همین ال جی است...اما انقدر تو گوشم خوندن سامسونگ و اینا دو به شک بودم...
مخصوصاً این HDMI برام خیلی مهم...به هر حال یه ذره آینده نگری بد نیست
ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب انتخاب خوبیه LG البته نه مارک LG منظور این مدل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت آخرین باری که من خریدم 245 بود !
کاربر شهرسختافزار
من خودم بين برند ها ي مانيتور ، سامسونگ رو انتخاب ميكنم ، طراحي ظاهريش كه خيلي خوبه ، كيفيت رنگش هم به نظر من خيلي عاليه ، توي بازار وقتي كه نمايندگي الجي و سامسونگ رو ميزاري كنار هم و مانيتورهاي توي ويترين رو مقايسه ميكني ، سامسونگها خيلي نظر آدم رو جلب ميكنه ..
خودم هم مانيتورم T220 P هست، واقا راضي هستم ازش ، خيلي كيفتش عاليه .. ظاهرش هم بسيار خوبه ..
اما از توي اين مدلهايي كه معرفي كرديد ، به نظر من LG - 21.5" - W2261V ، چون Full HDهست و بقيشون فول نيستند .....
اما اگر ميشد Samsung Syncmaster T220P رو هم به ليستتون اضاف كنيد ، به نظر من اون بهتر بود ، فول اچ دي هم هست ..
کاربر شهرسختافزار
به دو دلیل نتونستم این کارو کنم!یک این که قیمتش نسبتاً بالاست و دوم این که همون بحث HD نبودن ...چون این جوری که از ظواهر بر میاد کم کم تمام شرکتها و نرم افزارهای صوتی و تصویری و گرافیکی دارن به سمت استفاده از تکنولوژی HD و استفاده از HDMI می رن...اون وقت شاید آدم انقدر پول مانیتور خوبی مثل T220 رو هم بده پشیمون بشه که مانیتور به این خوبی چرا HD نداره پس؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ...::: Ali :::... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
t220
Full hd
هستش
ولی الان تو بازار نیست من دیروز بازار رضا بودم فقط یه مغازه داشت میداد 355 خیلی رفته بالا 280 بود
2261 هم 240 بود
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks