سلام
پردازندتون چی هست ؟
پردازنده اگر دو هسته ای هست با این گرافیک مشکل ایجاد میکنه و گلوگاه میشه .
سلام
دوستان من میخوام کارت گرافیکم را عوض کنم. میخواستم ببینم مادربرد و کارت گرافیک با هم سازگاری دارن.ممنون میشم جواب بدید.
مادربرد msi gf615m-p33
گرافیک asus radeon R7 360 2g
|
mohamad137 (05-09-16)
پردازنه amd athlon(tm) || x2 250 هستش.فکر می کنم نشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن میشه یه گرافیک با پشتیبانی از دایرکس 12 معرفی کنید که مشکلی هم پیش نیاره و در حدود 400 تا 500 تومن باشه.
همین انتخابتون خوبه . فقط بگذارید چک کنم اگر بردت پردازنده 4 هسته ساپورت کنه . پردازنده هم 4 هسته ای کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad137 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohamad137 (05-09-16)
سلام. اون گرافیک که گفتین جواب نمیده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه درباره این کارت گرافیک ها نظر بدید.
GIGABYTE GV N730 2GI Graphic Card
GIGABYTE GV N75TOC 2GI Graphics Card
ASUS GT730 2GD3 Graphics Card
730 برای گیم مناسب نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad137 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما پردازندتون را تبدیل به 4 هسته ای کنید و همون گرافیک اول گفتید یا همین GEFORCE 750 را بگیرید . پردازنده فنوم 2 چهار هسته ای میتونه مشکل شما را حل کنه . مادربردتون هم پشتیبانی میکنه
به آقا مهدی موسمی خصوصی بزنید . احتمالا موجود داشته باشند
alksdj
|
دوست عزیز کارایی کدوم یکی بالاتره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Phenom II X4 B95 3.0Ghz 8Mb AM3 CPU
AMD Phenom II X4 925 Quad-Core 2.8GHz AM3
فرق زیادی ندارند .ولی من Phenom II X4 B95 توصیه میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad137 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
دوست گرامی همین گرافیک، ساخت msi را میخوام بگیرم ولی نمیدونم پاورم ساپورت کنه یا نه؟چون مصرفش بیشتره.
باید چیکار کنم؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks