این برند به تمام کلمه سرطانه . این همه برند درست حسابی . به هیچ وجه این برند هندی رو تهیه نکنید .
گرافیک با این برد مشکل نداره ولی این برند اصلا خوب نیست برای کارت گرافیک
باسلام
یکی از آشنایانم کارت گرافیکش geforce gt9500 بود که سوخته و میخواد مدل esonic gt740 2gd5 128bit رو تهیه کنه. با توجه به اینکه مدل مادربوردش gigabyte p41t-d3 هست که قدیمیه میخواستم بپرسم که آیا این کارت گرافیک روی این مادربورد جوابگو هست یا خیر؟ اگه آره نیاز به پاور جدید داره؟ (اسلات مادربوردشم فک کنم pci express 1 باشه)
با تشکر...
|
این برند به تمام کلمه سرطانه . این همه برند درست حسابی . به هیچ وجه این برند هندی رو تهیه نکنید .
گرافیک با این برد مشکل نداره ولی این برند اصلا خوب نیست برای کارت گرافیک
Aaron Swartz (09-07-16), mohsen_p30 (09-07-16)
ممنون از جوابتون اتفاقا بعدش میخواستم علت ارزونی ایت مدل رو بپرسم! خرابی زیاد پیش میاره یا کلا ضعیفه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشخصاتیه که سایت سازنده ازش گذاشته.
لپ تاپ من هم gt740 روشه که shaders:384 و texture fillrate:31.4gtexel هست. اما مال این مدل تو عکس خیلی پایینه بنظرم! فقط مال esonic اینطوریه یعنی؟
من خودم چندین و چند موردی که از این برند دیدم همه به شدت فیک و ضعیف بودند. نمونه اش اینکه به جای اینکه تعداد واحد سایه زنی به جای 384 تا باشه 48 تا بود !! عملا این کارت حتی به اندازه یه GT710 هم کارایی نداره !! به هیچ وجه سراغ این برند نرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_p30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
AMD>INTEL (09-07-16), mohsen_p30 (09-07-16)
خرابی تو این متفرقه ها زیاده به دلیل کیفیت ساخت پایین . گارانتی هم ضعیفبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_p30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (09-07-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aaron Swartz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا برای خودم هم سوال شده بود که چرا اینطوریه!!! بنظر شما تا 300 تومن چه کارت گرافیکی مناسب هست؟
|
Aaron Swartz (09-07-16), mohsen_p30 (09-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks