دوست عزيز بين 1080P و 720p در LCD زير 40" تفاوت چشمگيري نيست
ممنون...اره مي دونم اما در مورد كارت گرافيك من مشكل دارم نه تفاوت تصويرها
خوب شما توی این رنج قیمت هیچ چاره ای به جز خرید Full HD ندارید و از لحاظ کارت گرفیک هم مشکلی ندارید
نظر بنده روی p22700 هستش
در مورد 2261vp بنده همین یک ماه پیش خریدم یک مشکل وجود داره اونم اینه که با رنگ های مایل به سفید مشکل داره یعنی خیلی نور زیاد نشون میده و روی مانیتور یه حالت پودری نشون میده که اوایل باعث میشه چشم اذیت بشه ولی بعد از یک مدت عادت میکنی ولی خوب مانیتوری هست که بیشتر برای بازی رو فیلم هست تا وبگردی
در موردی هم که جناب Stream فرموندند کاملا صحیح است ولی خوب برای ما کاربران آماتور تفاوتش آنچنان چشمگیر نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما يه جوري ميگيد چاره اي نداريد كه انگار چيز بدي هست و بهتر گير مياد...ميدونم led هم هست اما اونا ديگه واقعا گرونن...
خودمم p22700 رو خيلي خوشم اومده ... اما اين مشكلاتي كه دوستان با قابش داشتن منو ترسونده...توي تاپيك مشكلات مانيتور يه نگاه بكنيد ببينيد...
سلام پروین جان

شما میتونید همون Full HD رو بگیرد و در رزولوشن پایینتر بازی ها رو انجام بدهید

در مورد حرف برادر Stream هم ایشون درست میفرمایند چون 4850 واقعا برای بازی کردن در رزولوشن Full HD ضعیف هست ولی نه در شرایطی که شما در رزولوشن پاینتر باهاش بازی کنید

درمورد بقیه مسایل هم نظر خواصی ندارم ( فعلا اطلاعی ندارم که بخوام پیشنهاد بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

حالا ببینیم تا زمان خرید به چه نتیجه ای خواهید رسید من هم یک سری این ور اون ور میزنم ببینم چی خوبه

موفق باشید

امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس مشكلي نداره در رزولوشن پايينتر بازي كرد؟؟؟افت فريم نداريم؟؟؟اذيت نمي كنه؟؟
واسه فيلم چي؟؟ميشه با كيفيت full hd ديد؟؟
پيشنهاد شما چيه؟؟