سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط guitarr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا مشخصات مادربرد و پردازندتون را بفرمائید
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان گرافیک Intel HD Graphic و Intel GMA 4500 Graphic آیا با هم فرق میکنن؟
اگر آره کدوم بهتره؟
من موقع سفارش بین دو کیس اونی رو انتخواب کردم که گرافیکش Intel GMA 4500 Graphic بود.
اما الان که وارد قسمت مشخصات گرافیک میشم طبق عکس نوشته Intel HD Graphic
میخواستم بدونم کیس رو اشتباه به من دادن یا اینکه هر دو یکی هست
ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط guitarr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا مشخصات مادربرد و پردازندتون را بفرمائید
guitarr (24-09-15), M3RS4D 50062 (24-09-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام ممنون از توجهت
کیس آماده هست یعنی از اینا که سر هم میاد
اطلاعات پردازنده
- - - Updated - - -
سلام ممنون از توجهت
کیس آماده هست یعنی از اینا که سر هم میاد
اطلاعات پردازنده
کاربر شهرسختافزار
اطلاعات مین بورد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
اطلاعات مین بورد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل گرافیک کارت مجتمع در پردازنده شما Intel® HD Graphics 2000 استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط guitarr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نسل از نسل قدیم که اکثرا روی مادربرد نصب میشد (gma) بروزتر و قویتر است
کاربر شهرسختافزار
ممنون از لطفت دوست عزیز
|
|
Intel Fan
این اینتل اچ دی 2000 است که از gma 4500 قویتره ولی خیلی رو این مورد حساب نکنید پاور کیس شما 240 وات است و امکان گذاشتن کارت گرافیک خیلی کمه شما میتوانید با تعویض پاور یک کارت gtx 750 بگذارید یه عکس از پاورتون بندازید بهترمیشه کمک کرد
آخرین ویرایش توسط Mrp7 در تاریخ 25-09-15 انجام شده است
AMD>INTEL (24-09-15)
پاور این مینی پیسی ها مخصوصه . کارت گرافیک رو نمیکشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
guitarr (24-09-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از توضیحات.راستش من دو انتخاب دارم.هر دو کیس یه پردازنده و رم و هارد دارن فقط یکی گرافیک همینه که تو عکس هست و دیگری GMA 4500 حالا من میخوام بدونم کدوم بهتره
شما فرمودی این 2500 و بهتره.اما دوست دیگه ای گفتن مدل 2000 و اون gma 4500 بروزتر هست.گیج شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط guitarr در تاریخ 24-09-15 انجام شده است
Intel HD Graphic قویتر هست از مدل GMAبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط guitarr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
guitarr (24-09-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks