هر دو مونیتور از بهترین مونیتورهای هستند . نکته مثبت اسوس پنل ips و زاویه دید بهترش هست . البته benq هم مزایای خودش رو دارد . من هر دو مونیتور رو میپسندم .کامنت خاصی نسبت به انتخاب یکی از گزینه ها نمیتونم بدم .
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز و بزرگوار / امیدوارم ایام به کامون باشه
دوستان طی روزهای اخیر مانیتور بنکیو 24 اینچی رو که داشتم فروختم و الان قصد دارم طی چند روز آینده اقدام به خرید مانیتور 27 اینچ با فرکانس 144 هرتز کنم و محدوده بودجه بنده هم حدود 2.100 الی 2.300 خواهد بود .طی بررسیهایی که انجام دادم به دو مدل : Asus MG279Q و مدل : BENQ XL2730Z رسیدم که هر دوشون مانیتوری عالی و خوب بودند و با توجه به مطالبی که خوندم مانیتور مدل : Asus MG279Q از چند جهت از مدل بنکیو جلوتر هست و بنده هم نظرم بیشتر روی مدل ایسوس هست ولی خب خواستم ببینم دوستان و اساتید و عزیزانی که از این مدلها داشتند چه نظری دارند در موردشون چون تجارب کاری بسیار با ارزشتر از اطلاعات نوشتاری بوده و هست و منم بسیار اهمیت میدم به این معقوله و از دوستان عزیزم میخوام هر نظری در موردشون دارند بفرمایند / پیشاپیش از همتون تشکر میکنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل بنکیو و چند عکس از جهات مختلف :
آخرین ویرایش توسط ᗩTᗩ در تاریخ 12-02-16 انجام شده است
|
هر دو مونیتور از بهترین مونیتورهای هستند . نکته مثبت اسوس پنل ips و زاویه دید بهترش هست . البته benq هم مزایای خودش رو دارد . من هر دو مونیتور رو میپسندم .کامنت خاصی نسبت به انتخاب یکی از گزینه ها نمیتونم بدم .
ᗩTᗩ (12-02-16)
ضمن سلام و تشکر از شما بابت وقتی که گذاشتینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتخاب سختیه و با این اوصاف سخت ترم شد
ᗩTᗩ (12-02-16)
بله ازش راضی بودم و این خودش راهنمایی خوبی بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا از طرفی هم توی مانیتورهای ایسوس و حتی گرون قیمت هاش پیکسل سوخته زیاد دیدم و
این خودش ناراحت کنندست که این همه پای مانیتور بدین و پنلش عیب داشته باشه
در واقعا برای همین برای خرید ایسوس دودل هستم خداوکیلی
گارانتی هاشون هم مهمه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ᗩTᗩ (13-02-16)
|
نخیر برای بنده سالم بودن در درجه اول از هر چیزی با اهمیت ترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم درسته گرامی . ولی کیفیت گارانتی هم مهمه . من هم غیر مستقیم به همین مورد اشاره کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله کاملا حق با شماست و البته بنده هم گرفتم که منظورتون چیه : )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن تشکر
تایپیک بسته شد .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks