دوستان لینک سایتهای فروش رو قرار ندهید .
مدل پیشنهادی رو فقط معرفی کنید .
BenQ HD DL2020
درود بر همه دوستان
مدت زمان بسیار طولانی ای هست که از یک مانیتور قدیمی (LGF700P) دارم استفاده میکنم ، میخوام یک مانیتور دیگه بگیرم آخه این پدر چشمام رو درآورد ، حالا بریم سر اصل مطلب :
اول از همه قیمتش نمیخوام از 400 دیگه بره بالاتر
برای همه جور کاری هم استفاده میکنم مثل بازی ، وب گردی ، فیلم و ... کاربرد خاصی ندارم ولی اولویت بازیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
حداقل 19 اینچ باشه
برند چینی نباشه ..
مشخصات سیستمم رو هم نمیدونم لازمه یا نه ولی مینویسم :
cpu AMD phenom II 4X 3.2ghz
graphic ati 7770HD 2GB
ram 4GB
دوستان چی پیشنهاد میدین ؟
پیشاپیش ممنونم
|
hamed30 (06-12-15)
ممنون دوست خوبم ، مدلی مشابه این با همین حدود قیمت که پورت hdmi هم داشته باشه سراغ ندارین ، بازم ممنون ;)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed30 (06-12-15)
Asus vs197d این بهتره یاbenq ? حالا پورت اچ دی رو بیخیال میشم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من BENQ رو بیشتر میپسندم . گارانتیش هم بهتره آواژنگ هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed30 (06-12-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks