SAMSUNG 24D595 PLS
این مورد مناسبه .
کاربر شهرسختافزار
با سلام
قصد خرید مانیتور مناسب تا قیمت نهایتاً حدود 700 تومن، برای کار با نرم افزارهای مهندسی، وبگردی و مطالعه و کمی هم تماشای فیلم ؛ دارم.
خودم یه مرور مختصر در بازار کردم که انتخاب 4 مدل زیر رو نتیجه داد :
1- ASUS VX229 AH-IPS
2- SAMSUNG 24D595 PLS
3- SAMSUNG 24D395 PLS
4- LG 25UM65 IPS
فقط دو نکته برام خیلی خیلی مهم هستند که خواهش می کنم با درنظر گرفتن این دو، راهنمایی بفرمایید
اول اینکه مانتیور قبلیم LG lcd 1954S بود که دو سال بیشتر کار نکرد. ده دوازده تا خط عمودی روی پنلش افتاد و عملا غیرقابل استفاده شد. در حالیکه lcd هست که ده دوازده ساله نهایتا با یه دونه پیکسل سوخته داره صحیح و سالم کار میکنه! بنابراین کیفیت کارکرد و عمر پنل برام حایز اهمیت است و دیگه طاقت ندارم بازم اینقدر هزینه کنم و بعد از مدت کمی پنلش خط خطی بشه.
و دوم اینکه چون بعنوان مانیتور دوم می خوام به سیستم وصلش کنم لازم هست که به غیر از D-SUB از پورت دیگری هم پشتیبانی کنه.(چون مانیتور اول فقط D-SUB داره)
ممنون از راهنمایی های همه اساتید
|
|
SMHD (31-10-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام و ممنون از راهنمایی شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استاد امید عزیز بازهم شرمنده کردید. بسیار سپاسگذارم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب چندتا سوال برام وجود داره: یکی اینکه این پنل pls سامسونگ چه فرقی با ips الجی و ایسوس داره و اینکه کدوم بهتره؟ البته از قبل هم عرض کردم. کاربر گرافیکی و گیمر نیستم بنابراین عمر پنل نسبت به کیفیت پنل برام در اولویت هست.
بعدش اینکه خیلیا میگن ایسوس درسته که دو اینچ کوچکتره ولی یه سرو گردن بالاتر از بقیه ست. این فقط تعصب روی برند هست یا اینکه بدون در نظر گرفتن اندازه پنل واقعا ایسوس بهتر از بقیه جواب داده؟
فقط این مدلی که شما فرمودید (D595P) ظاهرا پایه ش ثابت هست. شما خودتون کار کردید این مدل رو؟ پایه ثابت هست و یا قابلیت حرکت بالا و پایین داره؟ این خیلی مهمه. اگه ثابت باشه خوب نیست خیلی!
راستی این دو مدل سامسونگ ینی : 395 و 595 که در پست قبلی هم عرض کردم، ظاهرا خیلی شبیه به هم هستن. تفاوت قیمتشون مربوط به چیه؟
PLS و IPS تقریبا مشابه هستند . تفاوت خیلی زیادی در خروجی تصویر ندارند . عمر پنل این دو تفاوتی از نظر تکنیکی ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پایه های سامسونگ ثابته .دقیقا جنس پایه هاشون فرق میکنه .
SMHD (31-10-15)
کاربر شهرسختافزار
ظاهرا پنل ایسوس هم ساخت الجی هست و در ایران مانیتور ایسوس با گارانتی سه ساله داره عرضه میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدت گارانتی سامسونگ چقدر هست؟
و نفرمودید علت تفاوت قیمت d395 و d595 علی رغم شباهتشون در چیه؟؟
تفاوت سامسونگ ها پایه هاشون هست . از نظر فنی تفاوتی ندارند .بله پنل اسوس هم الجی هست . فقط برد اینورترش برای شرکت دیگه هست که نسبت به بردهای خود الجی کیفیت خوبی ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر حدود 170 بودجتون رو بالا میبردی این مدل دل عالیه
Dell S2340L IPS
Dell S2340L monitor review- The Inquirer
SMHD (31-10-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
در این ویدئو نشون داده میشه که پایه این مدل ثابت نیست و چند درجه ای حرکت داره. ولی در این تصویر به وضوح مدل رو S24D590L ذکر میکنه در حالی که مدلی که در بازار ایران هستش S24D595P ذکر میشه. این در حالیه که شکل ظاهری و مشخصات هر دو مدل یکی هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.youtube.com/watch?v=gdWfWJ0XBRY
آخرین ویرایش توسط SMHD در تاریخ 31-10-15 انجام شده است
فقط به دلیل مونتاژ داخل بودن اسم تغییر میکنه . فیدبک خوبی داشته این مونیتور توسط خریداران .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SMHD (31-10-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه گارانتی این محصول در ایران چند ساله هست؟
و نیز پنل این مدل مات هست یا براق؟
گارانتی دوساله یا سه ساله سام سرویس هست . اون هم نمیدونم دقیقبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SMHD (31-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks