آره کنسول خوبیه ولی 4K رو به صورت واقعی (native ) پشتیبانی نمیکنه و رزولوشن واقعی 1440p هست که با upscale و پایین اوردن فریم ریت، 4k رو شبیه سازی میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته ای که هست خرید تلوزیون یا مانیتور 4k خودش یک هزینه بالاست و برای افرادی مثل من که نهایتا به LED فول اچ دی خونه وصل میکنن، هزینه پرداخت کردن برای کنسول 4k اشتباهه - متاسفانه خیلی از خریدار ها این مسئله رو رعایت نمیکنند و گول فروشنده رو میخورن که 4k روی تلوزیون معمولی کیفیت بالاتری هم داره!
درمورد تنظیمات PC واقعا دست رو باز میزاره و غیر از امکانات Boost که نرم افزارهای گرافیک در اختیار کاربر میزاره، خود setting بازی هم کلی گزینه داره که میشه Customize کرد، حتی بعضی بازیها با توجه به تنظیمات میگن که چقدر از حافظه گرافیک اشغال میشه و مثلا من که گرافیک 4gb دارم، میتونم روی تنظیمات مانور بدم و مثلا با کم کردن anti-aliasing یا کیفیت shadow ولی بالا بردن Texture حجم گرافیک رو روی 3.5 گیگ کنترل کنم و توی بازی هم خروجی خوبی بگیرم
ولی روی کنسول کلا دو گزینه Performance mode و quality Mode داره که خودش تنظیمات رو از قبل داره !
در نهایت اینکه با اینکه سخت افزار هر دو کنسول S و X یکی هستند (غیر از حافظه داخلی)، اما ماکروسافت ترافلاپس سری اس رو محدود کرده که متاسفانه برای گیم دولوپرها محدودیت ایجاد کرده ! مثلا بازی Baldur's Gate 3 که مجبور شدن حالت Split رو از سری اس حذف کنند !
متاسفانه دلیلم برای کنسول بچه کوچیک هست که فضا ندارم و باید کیس رو جمع کنم ! وگرنه با یک ارتقا ساده کیس خودم (13100 و Rx 5700 یا RTX 3050) میتونم کارایی خیلی خیلی بیشتری در گیم از PC بگیرم !

Bookmarks