LG 23MP65HQ
با توجه به قیمت و گارانتی و تفاوت نداشتن کیفیت بین اسوس و الجی
ASUS vx239h یا LG 23MP65HQ کدام کیفیت بهتری دارد؟
یک مانیتور میخواستم بخرم بودجه هم حدود 800 هست به نظر شما کدام بهتره LG مدلشو تعریفش زیاد شنیدم ولی کنار هم نزاشتم مقایسه کنم
من بیشتر فیلم و اینترنت گردی گهگاهی هم فتوشاپ و بازی
به نظر شما کدومش بهتره توی کیفیت و دوام جنس
آخرین ویرایش توسط Lord_theOne در تاریخ 26-02-15 انجام شده است
|
Lord_theOne (25-02-15)
ممنون دوست عزیز یعنی شما کیفیت هردو از نزدیک دیدی تفکیک رنگهاشون؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کلیپ رو ببینید اگر راست باشه الجی سرتره
آخرین ویرایش توسط Lord_theOne در تاریخ 25-02-15 انجام شده است
کیفیت الجی رو اکثر نمایندگی های مادیران میتونید چک کنید . در مورد اسوس هم بله دیدم . تفاوت چشمگیری ندیدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lord_theOne (25-02-15)
سلام من خودم ال جی 23 MP65HQ رو دارم و میشه گفت به درد کار من نخورد ... کیفیت خوبی داره از لحاظ دوام و جنسی هم میشه گفت عالیه اما مشکلی که داره اگر شما بخوای به عنوان یک تلوزیون ازش استفاده کنی بخر ... در غیر این صورت سراغش نرو چون توی جاهایی که سفید باشه اگر شدید چشمو اذیت میکنه چون براقی خاصی داره اما حالا اگر بخوایم تاریکش کنیم و لایتشو ضعیف کنیم توی بازی نتیجه خوبی نداره و بازی تاریک میشه ... در کل اگر شما فقط برای فتوشاپ یا بازی و فیلم می خوای و کار زیادی توی صفحات وب نداری توصیه میکنم ال جی رو بخر اما اگر می دونی میخوای همه کاری بکنی به نظرم بهتره بری سر ایسوس ... سامسونگ هم بد نیست و تعریفشو زیاد شنیدم اما تا حالا از نزدیک ندیدم ... در کل اگر به صورت اختصاصی بازی و فیلم و طراحی گرافیکی می خوای ال جی .... در غیر این صورت اگر یک چیزی میخوای که یک درجه نرمال تر باشه (همه کاره) ایسوس پیشنهاد میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lord_theOne (28-02-15)
ممون از دوست عزیز problem موافقم رفتم نمایشگاه الجی راسیتش خوشم نیومد از رنگهاش حتی مدل پایینترز خودم داشت اون رنگهاش جالبتر بود نمیدونم ودشون دست برده بودن توی تنظیماتش یا نه
اصلا خوشم نیومد رفتم VX239 سفارش دادم
M3RS4D 50062 (28-02-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks