سلام بر اساتید گرامی
سوالی که شاید ذهن خیلی از دوستان رو بخودش مشغول داشته باشد و برای خود منم سوال هست اینه که گرافیکی که تحت عنوان ماین کردن استفاده شده چقدر قابل اطمینان هست برای خرید؟؟؟
آیا ارزش خرید دارند؟
آیا تست خاصی لازمه تا مطمئن بشویم که گرافیک کاملاً سالمه و به اصطلاح 2 روزه خراب نشه
هرگونه نظر و سخن شما رو بجان میخرم
ارادتمند
وحید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
|
توصیه میکنم دنبالش نری . چون کاربری هست تو پرشین تولز کارت های ماین 290 و مشابه رو میفروشه . به چند نفر خبرش رو دارم که کارتشون به هفته نکشیده . البته ممکنه هم کار کنه ولی کاملا ریسک هست .
HEXATOR (06-03-15), I M A N (18-12-14), M3RS4D 50062 (18-12-14), mehrdad_ab (18-12-14), ViViD (18-12-14), YosefFaraji (18-12-14)
متشکرم امید جان
پس شما میگی کلاً ماین کردن گرافیک رو نابود میکنه تقریباً و دیگه ارزش خریدن رو نداره
حالا از کجا میشه فهمید گرافیک دست دومی که میخریم ماین نشده باشه؟
Going To Change New HardWare Soon
تو ایران متاسفانه وقتی ماین هم انجام میدند . اکثرا ضعیف ترین پاور رو انتخاب میکنند . یعنی 90% خرابی کارت های گرافیک تو ایران ناشی از پاورهای ضعیف یا حتی غیر استاندارد هست .اگر قصد خرید کارت دسته دوم داشتید حتما مهلت تست کامل بگیرید . همچنین درجه حرارتش رو با مدل های مشابه همین کارت مقایسه کنید اگر اختلاف دما بیش از 10 تا 15 درجه بود حتی المکان از خرید اون کارت صرف نظر کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed 111 (18-12-14), HEXATOR (06-03-15), I M A N (18-12-14), M3RS4D 50062 (18-12-14), MAZY (18-12-14), mehrdad_ab (18-12-14), ViViD (18-12-14)
اگه دماش نرمال باشه چی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا ممکنه تو بنچمارک نمره ی پایین تری بیاره نسبت به گرافیکای مشابه ولی دماش نرمال باشه؟(مثل کارت خودم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (18-12-14)
|
نه اون مسئله نیست . اون امتیاز هم باید با مدل مشابه و کانفیگ مشابه خودتون مقایسه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب میشه بگید با چه برنامه هایی باید گرافیک رو تست بزنیم و اینکه آموزش اونهارو هم بزارید
مثلا حالا من تست زدم شونصد درجه بود از کجا باید بفهمم استانداردش چی بوده که این رو باهاش مقایسه کنم؟؟؟
باید با نرم افزار های مختلف تست دما و فشار کاری ازشون بگیرید.
و با مدل های خودش مقایسه کنید. اگه خیلی اختلاف بود, از خریدش صرف نظر کنید.
یکی از بهترین برنامه تست پایداری گرافیک furmark هست . درجه حرارت ها هم معمولا بستگی به نوع gpu کارت گرافیک و فناوری ساخت و مدار تغذیه سازنده کارت و خنک کننده اون بر میگرده . کارت گرافیکی که مشکل داشته باشه تو تست furmark حتما به مشکل میخوره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir_Ariamehr2003 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (06-03-15), M3RS4D 50062 (06-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks