پیشنهاد میکنم تبدیل D-SUB به HDMI تهیه کنید .
سلام . من امروز کارت گرافیک msi-gtx 1070 خریدم . هنگام نصب متوجه شدم تبدیل dvi کارت گرافیک ازنوع dvi-d میباشد و تبدیل خودم از نوع dvi-i به vga هستش
حالا برای تهیه تبدل باید چه نوعی را تهیه کنم . نوع معمولی یا از نوع دیجیتالیش . مدل مانیتورم هم ال جی فلترون با ورودی vga میباشد . تشکر
|
salpc (27-10-16)
تبدیل D-SUB به HDMI چی هست و با توجه به این که تبدیل معمولی DVI-I انالوگ را پشتیبانی نمیکنه ایا هنگام تصویر گرفتن باز به مشکل میخورم .
salpc (27-10-16)
متوجه شدم - عکسی ازش داری بذاری ببینم . تو اینترنت سرچ کردم چیزی متوجه نشدم - کابل مانیتور من VGA میباشد . چه نوع تبدیلی براش تهیه کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
|
منم منظورم دیجیتال همین نوع تبدیل بود . مدلی که من پیدا کردم UGREEN بود که قیمتش 65000 تومان بود . ایا تو کیفیت پخش تصویر تفاوت ایجاد میکنه .تشکر
بله کیفیت ساخت توی این مورد موثره . هم به خاطر کیفیت تصویر هم ماندگاری قطعهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohamr (27-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks