سلام .
دوست عزیز . بنده هم شدیدا توی کف SLI هستم . حیفه که آدم مینبردش این قابلیت رو داشته باشه ولی نتونه استفاده کنه . ولی کو پولش که بتونیم این کار رو کنیم .
کارتی که من استفاده می کنم XFX GeForce 8800 GT AlphaDog edition xxx @ 679MHz هستش . اول از همه بگم که همه جا میبینی که Geforce 8800 GT از GTS قویتر بوده . اما چند تجربه ای که با این کارت داشتم رو میگم .
اون هم این که به شکل افتضاحی داغه . یعنی بین مدل های 600 و 650 و 670 تقریبا هیچ فرقی وجود نداره جز اینکه اور شدن . البته این تا جاییه که اطلاعاتی بنده جواب میده . شاید واقعا فرق هایی داشته باشن . ولی بدون این که هیت سینک و فن رو تغییر بدن اومدن اورش کردن . البته به صورت پایدار و کارخونه ای . کارت بنده توی این مدتی که کار می کرد به دما های نجومی رسید . یعنی به صورت عادی و idle دما روی 60 بود . کار به جایی رسیده بود که توی بازی ایر بورن سیستم هنگ میکرد . خلاصه . گرفتن دمای این کارت کار خود خداست .
حالا بیشتر تحقیق کن ببین واقعا فرق دیگه این بین 600 و 650 و 670 هست یا نه . ولی تا جایی که بنده شنیدم با کورکلاک 700 هم وجود داره که توی بازار ندیدم . ولی دارای هیت سینک بزرگتریه و بهتر خنک میشه .
ضمنا . حرفی که آقای stream فرمودن کاملا درسته . از همون اولش که دیدم داری راجع به SLI صحبت می کنی گفتم احتمالا مانیتورش کم بیاره . که دیدم بله . با مانیتور 19 اینچ تجربه SLI تقریبا غیر ممکنه . یعنی هیچ تفاوتی رو بینشون احساس نمی کنی . حد اقلش اینه که برو روی یه مانیتور 22 اینچ فکر کن . من خودم که قیمت گرفته بودم 2232GW رو با قیمت 345 هم میشد پیدا کرد . ولی مدل های دیگه ای هم هست که بشه خرید . مثل 226 BW . البته نمی دونم 24 اینچ توی ایران اومده یا نه . ولی مثلا اگه پیدا کنی 245 هست که قیمتش رو نمیدونم و خوراک tri SLI هستش . یعنی دیگه هر سه تا کارت کم میارن بخوان این رزولوشن رو جواب بدن .
کارت های 8800 و 9800 هیچ کدوم فکر نکنم قابلیت 3way رو داشته باشه . ولی 3way ها از 260 شروع میشه .
به نظر بنده اگه شما اول بری یه مانیتور مثل 2232 یا 226 یا حتی اگه خیلی می خوای کار رو خفن انجام بدی یه 245 بخری بهتره . بعد هم بری سراغ 2 تا 260 . البته . اگه بتونی بگی کسی برات از دبی بیاره راحت تری . بدیش اینه که گارانتی نداری . ولی این جوری به قولی میتونی برند های مطمئن تری رو بخری و به قیمت جهانی هم نزدیک تر باشه .
از طرفی هم میگم که نرو سراغ برند هایی مثل زوتاک . تا موقعی که مطمئن تر هست چرا این ها . توصیه هم نمیکنم ASUS یا XFX بگیری . مخصوصا ASUS . هرچند XFX واقعا مطمئن هستش ولی قیمتش هم بالاتره . ASUS هم که از همین striker II formula ش معلومه بقیه چی میشه . جالبه بدونی که کل هیت سینک Striker II formula از جنس Al هستش . ولی رنگ مس بهش زدن .
بگذریم زیادی حرف زدم . من باشم با این هزینه یه 8800 دیگه می خرم و یه مانیتور و رم هام رو ارتقا میدم . ( البته اولا پولش رو ندارم و ثانیا رم ارتقاء دادن که ربطی به این تاپیک نداشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

Bookmarks