طبیعتا وقتی یه جنسی برای اولین بار وارد ایران میشه اولش یه مقدار الکی گرون هست!که اگه یه کم صبر کنید قیمتش متعادل میشه.
اما اگه به قول شما 1.400 هم باشه بازم به نظر من ارزش خرید رو داره چون اگه Benchmark هاشو نگاه کنین می بینین که توی بعضی بازی ها یکی دو فریم از 670 کمتر داده توی بعضی بازی ها یکی دو فریم از 670 بیشتر داده و توی بعضی بازی ها هم مساوی با 670.
پس این کارت از لحاظ Performance تقریبا فرقی با 670 نداره تازه چون یه خانواده جدیدتر هم هست تکنولوژی هایی مثل TXAA داره که کارت های سری 600 ندارن پس به نظر من تا 1.400 هم ارزش داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته تو بعضی بنچمارکها به قول شما به 670 نزدیک هست ولی فقط بعضیا! در کل تا 670 فاصله نسبتا زیادی داره مخصوصا اگه مدلهای رفرنسشون رو باهم مقایسه کنیم. ولی کارت خیلی خوبیه و مسلما اگه الکی گرون نشه ارزش خریدش بالاست ولی تا قیمت 1.400 رو موافق نیستم چون با قیمت حدود 1.460 کارت 670 تو بازار داریم!
به دلیل اینکه ما این موضوع رو در همه جا دیدیم وقتی کالایی در بازار عرضه میشه به دلیل اینکه کالا ابتدا در انحصار هست طرف به سود منطقی روی کالا نمیگیره

مثال می زنم Desire 600 Dual دو هفته گذشته قیمت اون 1800 هزار تومن بود در کمتر از دو هفته قیمت اون به 1300 هزار تومن رسیده این در مورد گوشی به دلیل بازار عرضه و تقاضای سریع تری داره کمی سریع اتفاق میوفته اما در مورد قطعات کامپیوتر کمی نیاز به صبر هست
با حرفاتون در مورد قیمت بالا موقع عرضه موافقم، متاسفانه بعضی وقتها همینطوره، ولی گاهی هم وقتی یه قطعه یا جنسی میاد قیمتش تا مدتها ثابت میمونه. در هر حال امیدوارم قیمت منصفانه برنن و البته قبل از اون امیدوارم هرچه سریعتر وارد بشه چون ظاهرا واردکننده هامون قعلا علاقه ای به وارد کردنش نشون نمیدن!
البته اگر در این بین فروشگاهی که سود منطقی روی کالای خودش بگیره پیدا کنید قطعا به قیمت نزدیک به قیمتی که انتظار دارید می تونید کارت تهیه کنید یعنی حدود 1200 تا 1300 البته باز پیشنهاد من کمی اضافه کردن سرمایه و خریداری 7970 یا 7950 با قیمت های مشابه تا 1500 هست
7970 بله ولی 7950 فکر نمیکنم در این حد ارزش داشته باشه.