میتونم بپرسم دلیل اینکه فکر میکنید موقع عرضه تو ایران گرون میشه چیه؟ چون منم مثل دوستمون فکر میکنم با توجه به قیمت دلاریش و همینطور اختلاف قیمتش با 660Ti چیزی حدود 1.200 یا نهایتش 1.250 باید در بیاد، اگه بیشتر از اینا باشه مثلا 1.400 یا 1.500 دیگه ارزش خریدش رو از دست میده و مردم میتونن با این پول کارتهایی مثل 7970 یا 670 بخرن و دلیلی نداره وقتی قیمتش نزدیک 670 باشه کسی 760 بخره! خوبی این کارت به همون پرایس/پرفورمنسش هستش، من فکر میکنم تو قیمت گذاریش این مسائل رو اصولا باید در نظر بگیرن.
طبیعتا وقتی یه جنسی برای اولین بار وارد ایران میشه اولش یه مقدار الکی گرون هست!که اگه یه کم صبر کنید قیمتش متعادل میشه.
اما اگه به قول شما 1.400 هم باشه بازم به نظر من ارزش خرید رو داره چون اگه Benchmark هاشو نگاه کنین می بینین که توی بعضی بازی ها یکی دو فریم از 670 کمتر داده توی بعضی بازی ها یکی دو فریم از 670 بیشتر داده و توی بعضی بازی ها هم مساوی با 670.
پس این کارت از لحاظ Performance تقریبا فرقی با 670 نداره تازه چون یه خانواده جدیدتر هم هست تکنولوژی هایی مثل TXAA داره که کارت های سری 600 ندارن پس به نظر من تا 1.400 هم ارزش داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید