*MoJtAbA* (06-05-14), lorn (06-05-14), SajjadKhati (06-05-14)
این دو کارت فقط 50 وات با هم اختلاف دارند . برای کسی که چنین گرافیکی رو میخواد تهیه کنه . خرید یک پاور قوی لازمه پس 50 وات چیزی نیست .
*MoJtAbA* (06-05-14), lorn (06-05-14), SajjadKhati (06-05-14)
عزیز چون دو کارت R9 290X و R9 290 داریم،همین بود که من رو به شک انداخت و ازتون مدل دقیق رو پرسیدم.قیمتی msi R9 290X gamning در حال حاضر 1720 هست.پس با این اوصافی که فرمودین همین مدل رو خریداری میکنم.باز هم ممنون وسپاس بابت وقتی که تمام دوستان گذاشتن از جمله توضیحات خوب و دقیق استاد lornبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط q_azy در تاریخ 06-05-14 انجام شده است
AMD>INTEL (06-05-14), lorn (06-05-14), SajjadKhati (06-05-14)
|
آری گلپسر ، حق با تو هه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یکی دو برند asus و نمیدونم چی شی ها رو قبلا دیدم که تا 93 درجه موقه لود میرن ، گفتم ، مگه برندای دیگه هر چی هم قدرتمند باشن ، چقد میتونن ، کم کنن این دما روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا تعجب کردم . اصلا از ایسوز انتظار نداشتم . گولم زد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من یه سئوال دارم . چطور مدل مرجع 290X که تا 94 درجه میرفت فول لودش ، سیستم خنک کنندگی MSI و گیگابایت تا 83 درجه کاهش دادن اما برا 780 ti چنین میزان کاهش دما نبود؟
من میگم برند Gigabyte Wf X3 شو بگیر . اگه گیر نیاوردی ، Sapphire Tri-X شو و در نهایت MSI رو
راستی جزئیات سیستمت چیه؟ برا مصرف برق اش هم یه پاور از سری OC بگیر تا این به اون در بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من این کارت رو بیشتر میپسندم . البته کارتی که رفیق گرامی گفت هم خوبه . ولی مسئله گارانتی گیگابایت هم باید در نظر گرفت که ناراضی ندارد .
R9-290X-GB-1.jpg
240463923aca1f6b.jpg
GIGABYTE R9 290X WindForce OC Review - Page 8
آقایون من یه سئوال دیگه هم دارم . چرا آمار داده شده تو سایتای مختلف ، فرق میکنه؟ مثلا من Gigabyte WF OC رو تو فول لود ، تو یه جا دیدم زد 83 درجه ، تو جای دیگه 71 و جای دیگه 86 و همینطور بقیه ی برندا رو
چرا این قد پرت ان آمار هر کدوم؟
سئوال بالا مو هم اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم
q_azy (07-05-14)
دمای محیط و شرایط تست خیلی تاثیر گذاره . حتی TESTBEDبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (06-05-14), lorn (06-05-14), q_azy (07-05-14), SajjadKhati (06-05-14)
مگه یه استانداردی وجود نداره که تو اون شرایط فقط باید تست انجام شه؟
فک نکنم این طور باشه وگرنه هر کسی از را میرسه میتونه تست کنه که
q_azy (07-05-14)
*MoJtAbA* (07-05-14), q_azy (07-05-14), SajjadKhati (06-05-14)
|
بله عزیز برای سیستم 850 oc در نظر گرفتم.عزیز اگر قرار بود مدل رفرنس با غیر رفرنس یکی باشه که دیگه شرکت های مثل msi یا گیگابایت مگر بیمار هستن بیان این همه سرمایه گذاری کنن.تازه اینکه مدل غیر رفرنس اکثرا اور شده کارخونه هستن توی مدل رفرنس همچین اتفاقی نمی افته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا عزیز من این مدل رو تا الان ندیم و هرچی فروشگاه رو تو نت زیر رو کردم موجودی گیگابیت 290x رو نداشتن.کلا این کارت وارد کشور شده؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (07-05-14)
*MoJtAbA* (07-05-14), SajjadKhati (07-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks