ABS92 (06-05-14), SajjadKhati (06-05-14)
سلام.من توی چنتا سایت در این باره مشاوره گرفتم و قصد دارم اینجا هم بپرسم و در اخر یک جمع بندی و اقدام به خرید کنم.با مشاوره دوستان یک لیستی از خرید قطعات تهیه کردم و کارت گرافیکی که در لیست بود گیابایت 780 بود.بعد از مدتی به کارت جدید شرکت msi به نام 290x gaming برخوردم و حتی توی سایت های معتبر هم بنچمارک هاش رو دیدم دچار ترید شدیدی برای خرید بین این دو شدم.
دلائل تردیدم هم این بود که کارتی مثل 290x با خریدش نسبت به 780 امکانات بیشتر و قیمت مناسب تر و اختلاف کمتری در فریم دهی دارن.برای مثال
290x:
1.رابط 512
2.دایرکت ایکس 11.2
3.منتل
4.4گیگ حافظه
5.سیستم خنک کنندگی و گیمینگ بودن کارت(البته گیمینگ تو مدل غیررفرنس MSI)
6.قیمت به مراتب پایین تر (780 بالای دومیلیون و 290x زیر 2 میلیون)
7.فناوری انحصاری TrueAudio
و...
این هم از اختلاف در فریم دهی:
51m8glw38cmev8n6wc02.jpg
v6p55a24xa1ljss84dh.jpg
این هم مقایسه ای بین 780،780ti و r290x رفرنس و غیر رفرنس.تنها اختلاف فریم بین 1 تا 4 فریم هست ولی اختلاف قیمتی...
حالا میخواستم نظر اساتیدی مثل شما رو بدونم که نظر شما چیه و اینکه بنده رو از این سردرگمی و انتخاب نهایی راهنمایی بفرمائیدیک نکته رو هم بگم که من قصد گرفتم مجوز خرید amd رو از شما ندارم و قصدم مشاوره و انتخاب صحیح بین این دو هست
آخرین ویرایش توسط q_azy در تاریخ 06-05-14 انجام شده است
ABS92 (06-05-14), SajjadKhati (06-05-14)
|
لینک زیر رو ببینید
http://www.hwcompare.com/16021/gefor...adeon-r9-290x/
*MoJtAbA* (06-05-14), q_azy (06-05-14), SajjadKhati (06-05-14)
به نظر من كارت gTX780 باتوجه به مصرف برقش مناسبتربراي گيم عمل ميكنه
*MoJtAbA* (06-05-14), q_azy (06-05-14), SajjadKhati (06-05-14)
بدترین نقطه ضعف کارت 290 و 290X فقط گرمای بالای اوناست . پیشنهاد میکنم یا 780 بگیری . البته اگه تو ریزولیشن پایین بازی میکنی (که نمیکنی . مگه بی کاری 2 تومن پول بدی برا غیر ریزولیشن فول اچ دی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ، پیشنهادم 280X هه
عزیز اینی که شما میفرمایی برای کارت های رفرنس بود نه این مدل که بنده خدمتتون عرض کردم.msi r9 290x از کولر اختصاصی تئوین فروزر استفاده میکنه.نه عزیز واسه مانیتور 23 اینچ فول اچ دی میخوام گیم بزنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز جسارتا برق به گیم ارتباطتشون چیه؟توضیح بیشتر بفرمائید ممنون میشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بزرگوار.ولی ار امکان داره خودتون هم یک نظری بفرمائید.چون من زیاد انگلیسیم خوب نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط q_azy در تاریخ 06-05-14 انجام شده است
SajjadKhati (06-05-14)
|
عزیز همچین کارتی وارد بازار شده؟؟حالا کلا نظرتون در مورد سوالی که پرسیدم چیه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتخاب بین x290 و 780 اصلا کار سختی نیست 290 به مراتب بهتر هست
AnandTech | Bench - GPU14
در حالت رفرنس به رفرنس این مقایسه ، شما دنبال یه 290 غیر رفرنس و خنک باشه که با اورکلا حتی می تونی به 7980ti برسی با یه کارت خوب
در ضمن دلیلی نمی بینم پول اضافه بدی فقط بخاطره انویدیا بودن در ضمن 290x کارتی هست که باید با titan مقایسه بشه که تقریبا در یه قدرت هستن وگرنه مشخص این کارت از 780 معمولی سرتر هست
اینم لینک مقایسه titan و 290x
AnandTech | Bench - GPU14
ممنون عزیز.من فقط یه چیر رو نفهمیدم.شما منظورتون 290 هست یا 290x???برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان این مدل msi که بنده عرض کردم به نظرتون میتونه مدل خوبی باشه؟؟؟
این مصرف برقی که دوستمون فرمودن چه ارتباطی به گیم داره؟؟؟
lorn (06-05-14), SajjadKhati (06-05-14)
من منظورم 290x هست شما بین 290X و 780 راهنمایی خواسته بودید دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط q_azy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدلی TW های و سریهای گیمینگ msi همیشه جزو خنکترین کارت ها بودن و جانب انصاف رو هم باید همیشه رعایت کرد در حال حاضر مدل گیمینگ این شرکت خنکترین کارت بر مبنای این چیپست هست این عکس هم مربوط به برسی tomshardware به خودی خود گویا هست و حق مطلب رو بیان کرده به دمای کارت در حالت لود تو کیس بسته هم توجه کنید . دیگه فکر نمی کنم هیچ شبهه ای با قی مونده باشه این کارت فکر می کنم تو ایران هم موجود باشه و قیمت مناسبی هم باید داشته باشه نصبت به بعضی برندهای دیگه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks