سلام.
یه مانیتور میخوام که برای استفاده طولانی مدت چشم رو اذیت نکنه.
لطفا راهنمایی کنید
اگر مدل استوک هم سراغ دارید که عالی هست...
سلام.
یه مانیتور میخوام که برای استفاده طولانی مدت چشم رو اذیت نکنه.
لطفا راهنمایی کنید
اگر مدل استوک هم سراغ دارید که عالی هست...
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3ein.737 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم مانیتور دل به صورت استوک خریدم واقعا راضی هستم .
این کانال زیر را چک کنید .یکی از معتبرترین ها در فروش قطعات استوک هست .
PHP Code:
https://t.me/buylcd
faal (20-09-20), ho3ein.737 (08-08-20)
کدوم مدل رو پیشنهاد میدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه پنلی؟؟؟
شما مدلهای موجود دارند را سوال کنید بعد ازم سوال کنید راهنمایی میکنم .حتی مدل های غیر IPS دل کیفیت خوبی دارند و مشکل چشم درد و ... پیدا نمیکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3ein.737 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ho3ein.737 (08-08-20)
دوتا Dell p2414hb میخوام اما هیچ کدوم پورت hdmi ندارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما من کارت گرافیک ندارم و مادربردم فقط پورت hdmi و dvi داره
به نظرتون با تبدیل میتونم ازشون استفاده کنم؟
آخرین ویرایش توسط ho3ein.737 در تاریخ 08-08-20 انجام شده است
این مدل بسیار خوبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3ein.737 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مبدل هست . ولی خوب اگر کارت گرافیکی داشتید که این دو پورت را داشت بهتر بود . فقط چک کنید مادربردتون دو خروجی همزمان را ساپورت میکنه .
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks