سلام دوستان .
راهنمایی میخوام ازتون برای خرید یه مانیتور بین 200 تا 250 تومن ( و نه بیشتر ) برای کارهای معمولی خونگی...
میخوام طوری باشه که به قول خودمون خرکار باشه و کیفیت ساخت خوبی داشته باشه .
تشکر ...
SSA Super V.I.P
سلام دوستان .
راهنمایی میخوام ازتون برای خرید یه مانیتور بین 200 تا 250 تومن ( و نه بیشتر ) برای کارهای معمولی خونگی...
میخوام طوری باشه که به قول خودمون خرکار باشه و کیفیت ساخت خوبی داشته باشه .
تشکر ...
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
MR TASH (14-03-11)
|
|
سلام دوست گلم . گفتی خر کار یاد مانیتور قدیمی خودم که سامسونگ بود افتادم و حالا به جای اون یک p23700 سامسونگ گرفتم که که بین LCD های سامسونگ حرف اول رو میزنه. پس فراوش نکن که مانیتورهای سامسونگ جز بهترین مانیتورهای جهان هستند و خر کار و با مرغوبیت بالا و از همه مهمتر شیک و با کلاس هستند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SAMSUNG - 20" - P20500
تو بازار نیست
------------------------------
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید SAMSUNG - 20" - P20700
230 هزار تومان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید SAMSUNG - 22" - P22500
230 هزار تومان
-------------------------------
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید SAMSUNG - 22" - P22700
270 هزار تومان
----------------------------
SAMSUNG - 23" - P23500
270 هزار تومان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید SAMSUNG - 23" - P23700
تو بازار نیست اما من اینو 290 تومن 9 ماه پیش درست یادم نیست خریدمش خیلی عالیه
من فقط رو این مانیتورها حساب بار میکنم چون از تمام LCD های سامسونگ بهتر است و حرف اول رو میزنه. پیروز و موفق باشی
آخرین ویرایش توسط MR TASH در تاریخ 14-03-11 انجام شده است
و حالا LED های محشر سامسونگ
SAMSUNG - 19" - BX1975N Plus - LED
190 هزار تومان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید SAMSUNG - 19" - BX1985 Plus - LED
220 هزار تومان
SAMSUNG - 20" - BX2075N Plus - LED
220 هزار تومان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید SAMSUNG - 20" - BX2085 Plus - LED
240 هزار تومان
SAMSUNG - 22" - BX2247 Plus - LED
در بازار موجود نیست
----------------------------
اینها جز مانتورهای LED عالی سامسونک هستند.
--------------------------------------------------------
با کلیک بر اینجا تفاوت ها و شباهت های LED و LCD را مورد مطالعه و بررسی قرار بده. موفق باشی
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مونیتورهای خوبی دوستمون معرفی کردند منم یه نکته اضافه کنم
برای کارهای روزمره و بخصوص بازی زمان پاسخگوئی مهمه
من خودم بعد از کلی تحقیق یدونه lg w2261vp به قیمت حدود 230 تومن تهیه کردم که هم full hd هستش و هم زمان پاسخگوئی 2 میلی ثانیه داره
البته مانیتورهای سامسونگ هم از کیفیت خوبی برخوردار هستند که به دلیل قیمت بالاتر انتخاب نکردم
mehrdad_ab (15-03-11), MR TASH (15-03-11), sAsAn.K (17-03-11)
SSA Super V.I.P
تشکر از راهنمایی دوستان عزیز ، من خودوم همون LG که شما داری رو دارم ولی V ش رو ...
اگه ممکنه یه مدل دقیق بهم معرفی کنید .
تشکر .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
MR TASH (17-03-11)
فکر کنم تفاوت v و vp در یک سوکت hdmi باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تحقیقاتی که انجام دادم فعلا تکنولوژی قابل ملاحظه ای در محصولات موجود در بازار به چشم نمیخوره که ارزش تعویض مانیتور را داشته باشه
شخصا اگر بخواهم این مونیتور را تعویض کنم یا مدلی به جز این مدل پیشنهاد کنم باید مانیتور جدید رزولیشن و هرتز بالاتری داشته باشه
مونیتورهای led بیشتر به درد استفاده از مسافتهای دور میخوره و شما در فاصله 1-2 متری مجبور میشین میزان نور را کم کنید و از نظر کیفیت معمولا تفاوت قابل ملاحظه ای با سری lcd ندارند
شما اگر میخواهید مونیتورتون را تعویض بفرمائید پیشنهاد میکنم این کار را به بعد موکول کنید و اگر میخواهید مونیتور دیگه ای تهیه کنید بنظرم همین 2261 گزینه بدی نباشه
MR TASH (19-03-11)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام ساسان یک 2261Vp خوش قیمت اک بند سراغ دارم اگر نخریدی بگو تا برات بگیرم البته اگه تا حالا نفروخته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
SSA Super V.I.P
بپرس ببین چند میگه معین ، منتظر خبرتم ...
MR TASH (17-03-11)
یک مانتور خوب و با کیفیت و سرعت پاسخگوی 2 میلی ثانیه میخوای من به شما
معرفی میکنم.
این مانیتور برای گیم عالیه برای کارهای گرافیکی هم که محشره و هرکاری که با این مانیتور انجام بدی اصلا پشیمان نخواهی شد به نظر من که چندین سال به دنبال یک مانیتور خوب بودم بهترین انتخاب سامسونک است. بیخودی پولت رو دور نریز چون ال جی اصلا قدرت رقابت نداره و من خودم سالهاست که برای مردم هم ال جی و هم سامسونگ و هم ای او سی نصب کردم و همیشه و همیشه بهترین کیفیت رو و رزولوشن رو در سامسونک دیدم. انتخاب یک حرفه ای همیشه باید سامسونگ باشه موفق و پیروز باشی
SSA Super V.I.P
والا یکی از دوستان میگفت پنل سری VP کلا فرق داره ، وگرنه که V هم HDMI داره .
من خودم W2261V دارم و راضیم ، اینو برای دوستم میخوام .
فکر کنم همین VP خوب باشه با این حساب ، چون اون P22700 رو میگن یه سری مشکلات در مورد رزولوشن بالا روی D-Sub داره مثل اینکه .
MR TASH (19-03-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks