MX239H خوبه
کاربر شهرسختافزار
سلام
قصد خرید مانیتور تو سایز 22 تا 23 اینچ برای دیدن فیلم و وبگردی دارم و حداکثر تا یک میلیون میتونم هزینه کنم.
می خوام که قابلیت پایه متحرک داشته باشه و بشه صفحه رو به بالا و پایین حرکت داد ، کیفیت رنگ ، روشنایی ، زمان پاسخگویی خوبی داشته باشه ، چشم و اذیت نکنه و طراحی خوبی داشته باشه.
خودم مدل های MX239H، vx229، LG 23MP65HQ پیدا کردم، لطفاً تو این رنج قیمت بهترین مدل و با ارزش خرید بالا رو معرفی کنید.
|
|
Saeed7Star (06-01-17)
کاربر شهرسختافزار
از لحاظ کیفیت تصویر و پورت ها با مدل vx229 فرقی هم داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Saeed7Star (06-01-17)
کاربر شهرسختافزار
دوستان لطفاً مدل Samsung S24D595P را هم مقایسه کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed7Star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Saeed7Star (06-01-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
در کل، کدوم مدل و برای خرید پیشنهاد میدید؟
صرف نظر از پایه متحرک سامسونگ را ترجیح میدم قیمتش هم مناسبه .کیفیت نمایش مطلوبی داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed7Star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Saeed7Star (06-01-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks