SajjadKhati (15-05-15)
با عرض سلام و احترام خدمت همه دوستان عزیز و بزرگوار / امیدوارم هر کجا که هستین سالم و شاد باشین
سروران عزیز بنده حقیر تصمیم دارم یه مانیتور 27 اینچ با رزولوشن 1080 برای محل کارم خریداری کنم و طبق عادت
همیشگیم خواستم با شما دوستان و اساتید محترم یه مشورتی بکنم تا به کمک شما خوبان خریدی ارزشمند داشته باشم
لازم به ذکره که محدوده بوجه ای که برای این خرید در نظر گرفتم 1 میلیون تومان هست و با این مانیتور هم فقط
به کارام رسیدگی خواهم کرد و اهل بازی هم نیستم و نهایتا یه چندتا فیلم تماشا کنم + وب گردی و غیره ...
تنها مورد مهمی که برام اولویت خواهد داشت کیفیت و نوع پنلش خواهد بود حالا از هر برندی که
باشه بنده مشکلی نخواهم داشت و نقطه مهم که باید بگم اینه که بنده مدت زمان زیادی رو
پشت این مانیتور خواهم نشست پس تکنولوژیهای به کار رفته تو مانیتورها برای
کاهش تنبلی چشم و همچنین کم کردن آسیبهای وارده برام خیلی مهم خواهد بود
دوستانی که تجارب خوبی در این زمینه دارن خوشحال میشم مطالب ارزشمندشونو بخونم + مدلهای پیشنهادی
ASUS VS278Q-P
Samsung LS27D590PS
( از برند سامسونگ وارداتی مدنظر هست نه مونتاژ شده )
SajjadKhati (15-05-15)
|
ᗩTᗩ (15-05-15), SajjadKhati (15-05-15)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون برام ارزشمند خواهد بود / از این مدلی که فرمودین استفاده کردین ؟
seyed mamali (15-05-15)
به نظر من اگه پنل خوب مد نظرته IPS یا PLS بگیر
تو ips ها هم Asus VX279H هست که 27 اینچ هه اما گرونتر از 1 تومنه
البته اگه از لحاظ سالم تر بودن برای چشم میخای ، مانیتوری که اوستا امید گفت بهتره چون فرکانس بیشتری داره و تو مرور زمان کمتر چشم رو آسیب میرسونه (ASUS VE278Q فرکانس 92 در 85 HZ رو حداکثر داره که این برا مانیتور Asus VX279H فرکانس 80 در 76 HZ هست)
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 15-05-15 انجام شده است
AMD>INTEL (15-05-15), ᗩTᗩ (15-05-15), M3RS4D 50062 (15-05-15), seyed mamali (15-05-15)
بله . البته در حد یکساعت باهاش کار کردم در کل با توجه به محدودیت بودجه انتخاب های گسترده ای ندارید . البته نیم نگاهی به پنل های ips الجی داشته باشید قیمت مناسبی دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata_se7en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام تشکر از سجاد جان عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا منم دوست دارم IPS بگیرم ولی جودجه این اجازه رو بهم نمیده متاسفانه / بله کاملا درسته باید کمی بودجه رو افزایش رو بدم برای
خرید مانیتر بهتر با فرکانس کاری بالاتر ( حداقل بالاتر از 60 )
با تشکر دوباره از امید جان عزیز و بزرگواربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله متاسفانه به دلیل کمبود بودجه نمیتونم از مدلهای خوب انتخاب کنم
من سرجی کردم و متاسفانه مانیتور 27 اینچی از الجی پیدا نکردم ؟؟ جنابعالی مدل خاصی مدنظر دارید ؟
AMD>INTEL (15-05-15), SajjadKhati (15-05-15)
|
امید جان من با این اولترا وایدا مشکل دارم متاسفانه یعنی بیش از اندازه باریک هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دیگه ای فک کنم نباشه به غیر از این ؟ درسته ؟ البته واید نباشه
PLS سامسونگ هم هست اون هم اولترا واید هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata_se7en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Samsung S27D595 Plus 27inch PLS
Brand : Samsung
Panel Size : 27
Response Time : 5
Resolution : 1920x1080
Panel Type : PLS
Display Port : خیر
Contrast : 1,000:1
Viewing Angle : 178°/178°
HDMI : بله
D-Sub : بله
DVI-D : خیر
SajjadKhati (15-05-15)
ضمن تشکر از امید جان عزیز / مانیتور خوبی هست بدون شکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط به نظرتون مونتاژ داخلی کیفیت خوبی داره یا مونتاژ دیگر کشورها ؟ البته اگر مشکلی نیست دلیلشم بگین با مستندات
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks