نظرم روی ASUS VE278Q هست .
ᗩTᗩ (15-05-15), SajjadKhati (15-05-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون برام ارزشمند خواهد بود / از این مدلی که فرمودین استفاده کردین ؟
seyed mamali (15-05-15)
بله . البته در حد یکساعت باهاش کار کردم در کل با توجه به محدودیت بودجه انتخاب های گسترده ای ندارید . البته نیم نگاهی به پنل های ips الجی داشته باشید قیمت مناسبی دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata_se7en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ᗩTᗩ (15-05-15), SajjadKhati (15-05-15)
کاربر شهرسختافزار
با سلام تشکر از سجاد جان عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا منم دوست دارم IPS بگیرم ولی جودجه این اجازه رو بهم نمیده متاسفانه / بله کاملا درسته باید کمی بودجه رو افزایش رو بدم برای
خرید مانیتر بهتر با فرکانس کاری بالاتر ( حداقل بالاتر از 60 )
با تشکر دوباره از امید جان عزیز و بزرگواربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله متاسفانه به دلیل کمبود بودجه نمیتونم از مدلهای خوب انتخاب کنم
من سرجی کردم و متاسفانه مانیتور 27 اینچی از الجی پیدا نکردم ؟؟ جنابعالی مدل خاصی مدنظر دارید ؟
AMD>INTEL (15-05-15), SajjadKhati (15-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks