اختلاف زیادی ندارند .6450 حدود 10 درصد قویترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته میدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم برا همین کارا میخوام
فقط از شما پرسیدم کدوم یکی از اینا بهتره
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
اختلاف زیادی ندارند .6450 حدود 10 درصد قویترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
واقعا؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DDR2 هستا
GT520 DDR3 هستش
میشه برام توضیح بدید اخه میخوام یکی از این کارت هارو خریداری کنم
اونی که GT520 داشت میگفت کالاف گوست هم بدون لگ اجرا میکرده
این همون GT 520 ::
http://esam.ir/itemView.aspx/1114313...-2GB-DX11-.htm
اینم جیفورس 9600gso ddr2
http://esam.ir/itemView.aspx/1067506...ce9600GSO-.htm
الان به من بگید بین اینا و یه 6450 کدومو من بخرم؟؟؟؟
تشکر بابت توجهت
واقعا؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DDR2 هستا
GT520 DDR3 هستش
میشه برام توضیح بدید اخه میخوام یکی از این کارت هارو خریداری کنم
اونی که GT520 داشت میگفت کالاف گوست هم بدون لگ اجرا میکرده
6568mohamad (14-10-15)
اون 9600gso رو دیدین؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون 192بیت هست
مطمعنید 6450 از اونم قویتره؟؟؟
الان 9600gso رو مطرح کردید . این کارت dx 10 هست . مصرف بیشتری دارد . روی گیم های قدیمی عملکردش بد نیست . ولی این سری کارتها پایان عمرشون هست . الان حداقل باید کارت dx 11 ساپورت کم مصرف تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6568mohamad (14-10-15)
کاربر شهرسختافزار
ببینید دوست عزیز شما اول تکلیف رو مشخص کنید شما الان تو هر پست دارید یه کارت معرفی می کنید اول دقیق بگید کدوم کارت .بعد فقط یه پارامتر تو قدرت یه کارت تاثیر نداره و پارامترهای دیگه هم باید مد نظر گرفته بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6568mohamad (14-10-15), AMD>INTEL (14-10-15)
والا میخوام یه کارت تهیه کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یهو یه جا میرم میبینم یه کارت مشخصات بالاتری.داره با قیمت کمتر
و گیج میشم
ممنون دوستان بابت راهنمایی هاتون
تشکر میکنم
|
|
6568mohamad (14-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks