سلام.
یه مانیتور خوب برای میکس و تدوین فیلم و کارهای گرافیکی سه بعدی و حرفه ای میخوام.
بودجه تا 1 تومن
سلام.
یه مانیتور خوب برای میکس و تدوین فیلم و کارهای گرافیکی سه بعدی و حرفه ای میخوام.
بودجه تا 1 تومن
|
M3RS4D 50062 (24-01-15)
متشکرم
این مدل چطوره :
Asus Full HD 22" VX229H AH-IPS
کلا مانیتور حرفه ای مخصوص اینکار داریم یا نه همینطوری به دلخواه بر اساس بودجه یه چیزی باید انتخاب کرد؟
(البته در بین مانیتورهای موجود در ایران با این بودجه)
مدل های حرفه ای به بودجه شما نمیخوره . مدل 29 اینچ که مرصاد معرفی کرد در صورت داشتن گرافیک قدرتمند بهترین انتخابهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ma-va-ahlebeyt- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LG LED Monitor 29UM65-P Ultrawide IPS SP
من نظر خیلی خوبی رو این مدل دارم
AMD>INTEL (24-01-15)
|
دلیل نظر مساعدتون رو میشه بفرمایید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک کنم قیمتش 1,060,000 تومن باشه؟!
از نظر ظاهر به نظرم ایسوس قشنگتره (حداقل به خاطر پایه)
چون این مدل ایسوس :Asus Full HD 22" VX229H AH-IPS حدود 700 تومنه دوست داشتم نظرات رو راجع به این مدل هم بدونم.
بخاطر قیمت رقابتی و این که زیر 1 تومن هست. فک کنم 900 باشه. شایدم کمتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ma-va-ahlebeyt- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایسوس خوشگلتره ولی قیمتشم بیشتره
ایسوس هم مدل خوبیه ولی این مدل الجی ارزش خرید بیشتری دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مقایسه با مدل asus full hd 23 inch MX230H AH-IPS که با همون قیمت یک میلیون و شصت هزار تومنه چطور؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
متشکرم از شما ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (24-01-15)
مدل LG 29 اینچ هست . این فضا رو هنگام کار با نرم افزارهای تخصصی متوجه میشید چقدر کار شما رو راحت میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ma-va-ahlebeyt- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (24-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks