سلام
مادربرد سیستم من ASUS P5KC هست و کارت گرافیکم هم nvidia 8400gs هست. میتونم یه مانیتور LED 23 اینچ رو سیستمم سوار کنم؟ مشکلی نیست؟
در ضمن شما مانیتور LED سامسونگ پیشنهاد میکنید یا ال.جی؟ کدوم کیفیت و طول عمر بیشتری داره؟
سلام
مادربرد سیستم من ASUS P5KC هست و کارت گرافیکم هم nvidia 8400gs هست. میتونم یه مانیتور LED 23 اینچ رو سیستمم سوار کنم؟ مشکلی نیست؟
در ضمن شما مانیتور LED سامسونگ پیشنهاد میکنید یا ال.جی؟ کدوم کیفیت و طول عمر بیشتری داره؟
|
بله مشکلی نیست . فرق زیادی با هم ندارند از نظر طول عمر . سامسونگ مقبولیت بیشتری پیدا کرده
البته یک پیشنهاد اضافی هم دارم خرید یک کارت متوسط با قیمت 350
R7 250 که بتونی از نهایت قدرت مونیتور جدیدت استفاده کنی .
برای مونیتور هم پیشنهادم این هست
ASUS - 22" - VX228H
*MoJtAbA* (08-05-14), iSaad (09-05-14), Morteza.m1371 (02-08-14), Rezasam1 (08-05-14), SajjadKhati (15-01-15)
سلام تفاوته مانیتور های vx239h و mx239h ایسوس چیه که 150 تومن اختلاف قیمت دارن؟
تفاوت چندانی در مشخصات تصویر ندارند دوست من.عمده تفاوت ها:ظاهر،تعداد ورودی ها،و تعداد modes quick fit هستش که البته زیاد متفاوت از هم نیستند در این زمینه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali/sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما مدل mx239h توصیه میشود
مسلح شو به آنچه در توان داری!
ممنون از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل اینکه اون رو توصیه می کنید چیه؟150 تومن اختلاف قیمت به خاطر چند تفاوت جزیی؟!
به علت ظاهر مدرن تر.و جایزه ها و استاندارد های بیشتری به نسبت مدل دیگری داردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali/sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
|
تو شیراز که خواستم یه مانیتور 22 سامسونگ بخرم گیرم نیومد. فقط ال.جی یه مدل 22 خوب بود که نگرفتم. میخوام ببینم ASUS که پیشنهاد کردید از نظر کیفیت و نیز طول عمر به پای سامسونگ و ال.جی میرسه؟ 22 اینچ به نظرتون بهتر باشه یا 23 اینچ؟ آخه میخوام صفحش بزرگ ولی در عین حال با کیفیت باشه.
اسوس از نظر کیفیت یکی از بهترین هاست . همون مدل 22 اینچ تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرم روی این مدل هست ASUS VX228H
*MoJtAbA* (02-08-14), iSaad (02-08-14), Morteza.m1371 (02-08-14)
من گفتم LED میخوام. دو ماه پیش این مانیتوری که پیشنهاد کردید رو از لینک زیر خریدم. وقتی به دستم رسید و بازش کردم دیدم روی کارتنش نوشته LCD . با فروشنده تماس گرفتم و گفتم چرا تو سایت نوشته LED اما این LCD هست؟ گفت نور پس زمینه ی LED داره! متاسفانه فروشگاههای ایرانی همشون کنار اسم مدل نوشتن LED. و قطعآ خیلیهای دیگه هم مثل من فریب میخورن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS VX228H فروشگاه اینترنتی دیجیتال ایسوس|فروشگاه ایسوس24 مانیتور ایسوس
حالا این هیچ. چند روزیه که میبینم از داخل مانیتور لکی کوچیک و سفید رنگ رو صفحه نمایش افتاده. اینطور که جستجو کردم و فهمیدم میشه از بین بردش. با برنامه UDPixel . اما من بلد نیستم. میشه آموزشش بدید؟
SajjadKhati (15-01-15)
یک عکس باید از این حالت بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود سایت اسوس این مدل رو full hd led اعلام کرده
https://www.asus.com/Monitors/VX228H/
iSaad (16-01-15), SajjadKhati (15-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks