حتی 12700 هم زیادیه.
برای گیم های غیر استراتژیک حتی 11400 هم پردازنده خوبیه.
اما خب الان نسل 12 اومده و طراحی هیبریدیی داره و آینده نگرانه تر هست 12600k بگیرید (بیشترش کلا هزینه الکی هست براتون)
و باقی بودجه صرف گرافیک بشه.
باقی قطعات هم هستند اگر بودجه کلی و اینکه چه قطعاتی نیازه (اگر کل کیس نیاز هست که بگید)
میشه بهتر راهنمایی کرد.
جدا از اینکه برای اکثر گیم ها 4 تا 6 هسته اما سریع کاملا کافی هست که 12600 . 10 هسته ای هست.
فرکانسش هم بالاست و چون آنلاک هست با مادربرد سری Z و کولینگ خوب میشه اورکلاکش هم کرد.
فرکانس تک هسته مخصوصا خیلی اثر داره.
کافیه خنک کننده خوب باشه. میتونید جدا برای گیمتون 4 هسته مثلا حتی اختصاصی بدید. و فرکانسشون رو بالا ببرید مثل 5 گیگاهرتز. اینجوری فریم ریت بیشتری میگیرید تا 12900ی که تو فرکانس بیس کار کنه حتی
رم هم 16 گیگ باس نسبتا بالا کافیه (اما به خاطر اختلاف قیمت پایین و آینده نگری کسی که مشکل بودجه خیلی نداشته باشه 32 عالیه)
اجرای بازی از روی اس اس دی هم باعث افزایش فریم ریت نمیشه، فقط لودینگ بازی رو کوتاه میکنه.

کارت گرافیک از همه مهم تر هست.
و قابلیت هاش مثل
Resizable BAR , DLSS, RT
تنظیمات خود کنترل پنل (با تنظیمات درست میشه کلی فریم ریت رو بالا برد)
بهینه سازی با افتر برنر. آندرولت کردن، تنظیم بهتر کور کلاک و مموری کلاک

یک سیستم بهینه میشه مثلا کارایی 10 درصد بیشتر هم حتی گرفت (یا یک سیستم با تنظیمات اشتباهی حتی کاهش کارایی 10 درصدی)
بله راجع به سی پی یو متوجه هستم که چی بگیرم که هم جوابم رو بده و هم قیمتش مناسب باشه.
راجع به بحث رم هم بله تصمسم قطعی خودم یه رم 32 گیگ هستش. در مورد ssd هم یکجا مطالعه کردم و فهمیدم که روی فریم تاثیر نداره و برای لود تکسچر ها و خود گیم و سرعت ویندوز مؤثره.
اگر میشه لطف کنید یه راهنمایی کنید که الان من با کارت گرافیک و سی پی یو حدود 35 میلیون تومن از 50 میلیون رو باید بدم بقیه اش یعنی 15 میلیون باهاش رم ddr5 حافظه 32 و یه هارد در حد 250 اس اس دی و تقریبا 2 ترابایت hdd برای گیم مناسب باشه و یه مادربرد و پاور مناسب معرفی کنید که بتونم بهترین پرفورمنس رو بگیرم با همین قیمت.