نه ببینید میخوام یه جدید اسمبل کنم و قصدم اینه که اینتل i9 نسل دوازده بگیرم و یه کارت گرافیک که حالا به احتمال زیاد 3060 تی آی باشه توی سایت Pick parts. Build your PC. Compare and share. - PCPartPicker رفتم و قطعات رو گشتم و حالا اگر بخواهید مشخصات قطعات رو میدم تا خودتون هم ببینیدشون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راجع به راهنمایی خرید اینکه احیانا دست دوم بهمون ندازن هم ممنونم. یه قطعات کامپیوتری آشنا دارم بیشتر از اون میگیرم چندین ساله بهش میسپارم دیگه وجدان رو رعایت کنه و دست دو ندازنه با اینکه خودم هم چکش میکنم.
کلا من صبر میکنم قیمتی که میخوام به حدودای 50 برسه و سریع میرم میگیرمش چون الان توی خیلی جا ها دارم میبینم واقعا دارن داد میزنن که آقا بیا از من این فلان یخچال رو بگیر یا بیا با تخفیف 20 درصد این رم رو بگیر ، به نظرم دیگه خودشون هم میدونن قیمت ها مقداری میخواد بیاد پایین ، تا پایان فوریه تکلیف مشخص میشه دیگه زمان امریکا تا آخر فوریه است یا توافق میشه یا نمیشه و توی همین وضع میمونیم، من که دو سال صبر کردم یک ماه دیگه هم روش ببینم چی میشه که میشه با قیمتی پایین گرفتش ، چون سیستمی که میخوام الان به قیمت دلار حساب کردم حدودای 75 میلیون در اومده.

Bookmarks