ببینید ، من اون رو بصورت روال کلی نرم افزار (و بازی) گفتم که بدونید قضیه از چه قرار هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DarthVader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفته بودم هم که وقتی که بازی هایی که میکنید ، در اون لحظه ، بیشتر از 8 گیگ حافظه ی گرافیکی نیاز نداشته باشن (که گفتم اغلب بازی های روز معمولا ندارن) ، 3060Ti (حدود 20 درصد) عملکرد بهتری داره .
حتی اگه تک و توکی از بازی ها ، بیشتر از 8 گیگ در لحظاتی نیاز داشته باشن ، صرفا در همون لحظه ها (بسته به نسبتی که چقدر ، بیشتر از 8 گیگ نیاز دارن) ، افت کاراییِ نسبی دارید که در کلِ مدتِ بازی ، بصورت متوسط ، شاید خیلی به چشم نیاد .
دقت کنید که در پست قبلی نگفتم که 3060 بگیرین یا 3060Ti .
فقط خواستم تفاوت این دو رو متوجه بشین که چه زمانی ، کدوم یکی از کدوم یکی بهتر عمل میکنه . و چون اغلب بازی ها (مخصوصا در 1080p) خیلی کم پیش میاد که حداقل ، بصورت میانگین بیش از 8 گیگ حافظه ی گرافیکی بخوان ، نتیجه اش اینه که حداقل در بازی های روز فعلی ، 3060Ti حدود 20 درصد بهتر عمل میکنه (هر چند در آینده ممکنه بازی هایی بیاد که براحتی بیش از 8 گیگ نیاز داشته باشن که در این باره توضیح دادم تفاوت های بین این دو کارت را) .
دوست مون هم که بقیه ی توضیحات را مفصلا دادن .
Bookmarks