این برد ارتقای قابل قبولی نخواهید داشت . چون کارت گرافیک agp بهتر از این که داری پیدا نمیکنی. پردازنده هم که تا Pentium D 820 پشتیبانی میکنه .رم هم 2 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه
سلام.
یه مادربرد دارم خیلی قدیمیه: 81865GME-775
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام رم و گرافیک رو ارتقا بدم.
میگن رم تا 2 بیشتر نمیشه ارتقا داد ولی میخوام بدونم گرافیک رو تا چه حد میشه ارتقا داد؟ این مادربرد گرافیک 1 رو قبول میکنه؟؟
الان رم 512 هست و گرافیک 256
گرافیک: nvidia Geforce fx 5500
|
این برد ارتقای قابل قبولی نخواهید داشت . چون کارت گرافیک agp بهتر از این که داری پیدا نمیکنی. پردازنده هم که تا Pentium D 820 پشتیبانی میکنه .رم هم 2 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه
Aaron Swartz (11-08-16), DOOM999 (11-08-16), mohammad- (11-08-16)
با سلام خدمت اساتید محترم بنده هم سوال مشابهی داشتم........ می خواستم قطعاتی که دارم رو خدمتتون عرض کنم ببینم تا چه حد میتونم این قطعات رو ارتقا بدم و اصلاً آیا ایده ای داره؟ باید عرض کنم بنده سیستم کاری خودم رو سال 88 تهیه کردم.
main board : gigabye GA-X58A-UD3R
ram : 6GB DDR3 crosair
graphic : GTS 250 1GB 256Bit DDr3
CPU : intel Core I7 @2.8 2.00 GHZ
Hard : segate HDD 1T
در ضمن بنده در ضمینه مونتاژ و انیمیشن با نرم افزار Adobe Afer Effects کار می کنم
در حال حاضر برای هارد هزینه کردم و یک هارد ssd samsung 850 evo 256 GB تهیه کردم
خواستم بدونم برای ارتقا کارت گرافیک بهترین انتخاب چیه؟ همچنین آیا میتونم رم رو هم افزایش بدم؟ یا به علت کهولت سن مادر برد به فکر ارتقا نباشم.. منتظر راهنمایی اساتید هستم.
مدل دقیق پاور رو هم بنویسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_raz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا سی پی یو i7 930 هستش؟
حداکثر بودجت رو هم برای خرید گرافیک اعلام کن
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 11-08-16 انجام شده است
Aaron Swartz (11-08-16), ali_raz (11-08-16), AMD>INTEL (11-08-16)
سلام محمد جان. والا من کیسم رو باز کردم ولی روی بدنه پاور چیزی ننوشته بود که بتونم جزییات مدل پاور رو بدم ولی خاطرم هست که پاور گرین نصبه
در مورد CPU هم بله درست فرمودین i7 930 هستش..... از نظر بودجه هم زیر 1 ملیون میتونم هزینه کنم
mohammad- (11-08-16)
Aaron Swartz (11-08-16), ali_raz (11-08-16), mohammad- (11-08-16)
|
بله درست فرمودید مجدد کیس رو باز کردم و اینبار خود پاور رو هم باز کردم تا مشخصاتش رویت شد عکسش رو ضمیمه می کنم.
mohammad- (11-08-16)
خوب مشکلی از سمت پاور نیست
شما میتونی رم را تا 24 گیگ اضافه کنی ولی پیشنهاد من سه تا رم 4 گیگ هست مجموع 12 گیگ به دلیل چینش تریپل
برای گرافیک چه مقدار بودجه داری؟
خواستم بدونم با همین پاور و همین مادر بورد نهایتاً تا چقدر میتونم سیستم رو ارتقا بدم که منطقی باشه برای کل کار 1 میلیون در نطر گرفته بودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل اصلی بنده پایین بودن سرعت رندرینگ در نرم افزار افتر افکت هستش.
شما فرمودید 24 گیگ رم یعنی مادر بردی که مدلش رو نوشتم تا 24 گیگ ساپورت می کنه؟ بنده از یک دوستی شنیده بودم که وقتی از عمر مادر بورد میگذره اگه به رم دست بزنی همه چی به هم میریزه خواستم بدونم این مطلب چقدر صحت داره؟ و بنده باری بهبود عملیات رندرینگ چه پیشنهادی دارم با توجه به همین سیستم با کمترین هزینه.......
ممنون از اینکه وقت میذارید
اگر برای بهبود عملکرد در رندرینگ رم را 12 گیگ کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_raz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک کارت گرافیک 950 اکستریم گیگابایت هم بگیرید برای بهبود عملکرد در رندرینگ
متاسفانه کیستون هم خیلی بد اسمبل شده . اون نایلون حبابی زیرش هم آخرشه
خیر چنین چیزی هست اولین باره میشنوم . این مادربرد هم از یکی از بهترین بردهای x58 بود .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks