والا امید جان زیاد به مونتاژهای داخل اعتماد ندارم / یه جوریایی نمیتونم قبولشون کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
والا امید جان زیاد به مونتاژهای داخل اعتماد ندارم / یه جوریایی نمیتونم قبولشون کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
خیلی تفاوتی با مونتاژ چین ندارند . گاهی شاید بهتر هم باشند . پنل که یکسانه . اینورتر های داخلی گاهی بهتر هم هست . البته یکسری از داخلی ها مثل xvision که افتضاح هستند . ولی این سامسونگ جوابش رو پس داده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اکثرا مونیتورها رو باز کردم . میدونم داخلشون چه خبره .
ᗩTᗩ (29-10-15), M3RS4D 50062 (29-10-15)
کاربر شهرسختافزار
والا من با چینیاشم مشکل دارم و این مانیتور الجی رو هم به خاطر پنل کره ایش پسند کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان به نظرتون و بدون در نظر گرفتن محدودیت کدوم بهتر هست ؟ الجی یا سامسونگ ؟
فرق اساسی بین مدل D395 و D595 در چه ؟ کدوم بهتره از لحاظ کیفیت ؟
بتونی d595 بگیری بهتره .تفاوت چشمگیری ندارند فقط شکل پایه ها تفاوت دیدم . میزان رضایت از این مدل سامسونگ بالا بوده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ᗩTᗩ (29-10-15)
کاربر شهرسختافزار
والا اگر راستش رو بخواین خیلی وقته میخوام تجربه استفاده از مانیتورهای عریض رو بکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینیم کدومش قسمت میشه و من نظرم رو همون الجی هست و اونم فقط به خاطر واید بودنش
اگر انتخاب کردی و میخوای تجربه کنی مشکلی نیست . فقط گرافیک در خروجی این مدلها خیلی تاثیر داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ᗩTᗩ (29-10-15), M3RS4D 50062 (29-10-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
گرافیکم آنبرد هست ( 4600 اینل ) که انشاالله یا یه 390 میگیرم یا 970برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks