قصم بخورم رو اون جریان پنجره ؟! البته قصمم که خوردم ! خودتم که همشهری هستی ، خدا وکیلی فردا پاشو بیا خونه ما خودت ببین ! شاید تنظیمات خاصی داره من بلد نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
اگه برای گیمر های حرفه ای مشخصه ، چرا به من گفتید چشم تشخیص نمیده ؟! خوب پس حتما من گیمر حرفه ایم دیگه ، اینطور نیست ؟! یا شایدم چشم گیمر ها فرق داره با چشم بقیه !
نخیر لینک مقایسه ی این دو تا پنلو نخواستم ، امیر علی مانیتور داره ، سامسونگ 17 قیمتش با مانیتور من یکیه ، 5 میلی ثانیه هم هست ! حالا LG بهتره یا سامسونگ ؟! ضمنا مانیتور اون این مشکلو نداره .
منظورتو در مورد اینکه ما ایرانیا چرا انقدر ....... هستیم نفهمیدم درست !
یعنی به منم دیگه نمیخواستی پیشنهاد بدی ؟!؟!؟!؟!؟ وای به حال بقیه !
اینکه خراب بشه بیام بگم تقصیر تو بود رو کاملا حرف چرتی میدونم و بهش فکر هم نمی کنم اصلا .
ولی در مورد اینکه مشکلی داشته باشه دقیقا شماها رو مقصر میدونم !
میتونستید به من اینایی که خودم الان دارم میگم رو بگید ، نمی تونستید ؟! اگه نمی دونستید که اون حرف من که گفتم هی گفتم بزار از حرفه ای ها نظر بگیرم کاملا درسته ، اینطور نیست ؟!
ضمنا با اینکه منظور منو از این حرف درست متوجه نشدی باید بگم که من متاسفم که شما اینجور برداشت کردی ، من منظورم دقیقا منظور معنی کلمه بود نه اون منظوری که شما فکرشو می کنی ، مطمئن باش پیش خودم شما و مهراد و Stream رو حرفه ایه سخت افزار میدونستم ، الانم میدونم ، ولی اینو بدونید که اگه اطلاعات دقیق و کاملی ندارید خواهشا اینجور با اطمینان حرف نزنید !
علمی توضیح داد ؟! مشخصه از این جریانی که الان پیش اومده و من گفتم .
به همچنین برای شماها اگر واقعا اینطوری فکر می کنید ...
این مانیتور 19 رو میزارم برای 360 و همون مانیتور قبلی رو نمیفروشم و نگه میدارم برای PC ، باز هم از راهنمایی خوبتون ممنون !
ضمنا اگر شما فکر می کنید مشکل از جای دیگس ، تخصصی بیاید مشکل رو بحث کنیم نه اینکه جواب منو اینطوری بدید !
موفق باشید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks