حتی یه پنجره رو هم که میگیری تکونش میدی با سایه تکونش میده !
SSA Super V.I.P
حتی یه پنجره رو هم که میگیری تکونش میدی با سایه تکونش میده !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه ساسان جان اینیکی رو نیستم! دیگه تو پنجره تکون دادن نباید معلوم باشه!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
تنظیمات هر فرد همون طوری که مهراد جان گفت بسته به مانیتور قبلیش داره ! مهراد جان مانیتور قبلیش خیلی اوضاعش خراب بوده با این یکی طول میکشه تا بتونه روشن کنه و در کل بستگی داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من :
Brightness : 100
Contrast:70
Gamma:-50
ریزولوشن هم : 1440 در 900 پیکسل | 75 هرتز
بقیه تنظیمات دیفالت .
ساسان جان این دیگه از اون حرف ها بود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( + اون پنجره ویندوز ) . تفاوت 2 میلی ثانیه و 5 میلی ثانیه این قدر نیست عزیزم و معمولا برای افرادی تفاوت داره که گیمر خیلی حرفه ای هست و داره برای مسابقات کار میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- عزیزم وقتی با بودجه شما سامسونگه از نظر پنل که اصله کاره میلنگه بقیه چیز ها پیشکش ! ( اگه خواستید میتونم لینک مقایسه بین این دو تا پنل را بدم ! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- چرا ما ایرانی ها این قدر ... هستیم ؟!
دلیل اصلی اینکه من و قطعا خیلی های دیگه توی ایران نمیایم به شخصی چیزی را پیشنهاد بدیم همینه ! طرف فرداش طلبکارت میشه اگه خراب بشه ! مشکلی داشته باشه میگه فلانی گفت اینو بخر ! و دیگه نوع جدید توهین : " هی گفتم بزار از حرفه ای ها کمک بگیریم ! " بنده که ادعایی ندارم اما متاسفم برای شما که با این سطح اطلاعات همچین حرفی میزنید ! جالب اینجاست که برای شما علمی توضیح داده شده بود !
متاسفم برای شما ...
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
SSA Super V.I.P
قصم بخورم رو اون جریان پنجره ؟! البته قصمم که خوردم ! خودتم که همشهری هستی ، خدا وکیلی فردا پاشو بیا خونه ما خودت ببین ! شاید تنظیمات خاصی داره من بلد نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
اگه برای گیمر های حرفه ای مشخصه ، چرا به من گفتید چشم تشخیص نمیده ؟! خوب پس حتما من گیمر حرفه ایم دیگه ، اینطور نیست ؟! یا شایدم چشم گیمر ها فرق داره با چشم بقیه !
نخیر لینک مقایسه ی این دو تا پنلو نخواستم ، امیر علی مانیتور داره ، سامسونگ 17 قیمتش با مانیتور من یکیه ، 5 میلی ثانیه هم هست ! حالا LG بهتره یا سامسونگ ؟! ضمنا مانیتور اون این مشکلو نداره .
منظورتو در مورد اینکه ما ایرانیا چرا انقدر ....... هستیم نفهمیدم درست !
یعنی به منم دیگه نمیخواستی پیشنهاد بدی ؟!؟!؟!؟!؟ وای به حال بقیه !
اینکه خراب بشه بیام بگم تقصیر تو بود رو کاملا حرف چرتی میدونم و بهش فکر هم نمی کنم اصلا .
ولی در مورد اینکه مشکلی داشته باشه دقیقا شماها رو مقصر میدونم !
میتونستید به من اینایی که خودم الان دارم میگم رو بگید ، نمی تونستید ؟! اگه نمی دونستید که اون حرف من که گفتم هی گفتم بزار از حرفه ای ها نظر بگیرم کاملا درسته ، اینطور نیست ؟!
ضمنا با اینکه منظور منو از این حرف درست متوجه نشدی باید بگم که من متاسفم که شما اینجور برداشت کردی ، من منظورم دقیقا منظور معنی کلمه بود نه اون منظوری که شما فکرشو می کنی ، مطمئن باش پیش خودم شما و مهراد و Stream رو حرفه ایه سخت افزار میدونستم ، الانم میدونم ، ولی اینو بدونید که اگه اطلاعات دقیق و کاملی ندارید خواهشا اینجور با اطمینان حرف نزنید !
علمی توضیح داد ؟! مشخصه از این جریانی که الان پیش اومده و من گفتم .
به همچنین برای شماها اگر واقعا اینطوری فکر می کنید ...
این مانیتور 19 رو میزارم برای 360 و همون مانیتور قبلی رو نمیفروشم و نگه میدارم برای PC ، باز هم از راهنمایی خوبتون ممنون !
ضمنا اگر شما فکر می کنید مشکل از جای دیگس ، تخصصی بیاید مشکل رو بحث کنیم نه اینکه جواب منو اینطوری بدید !
موفق باشید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 14-09-08 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (14-09-08)
خب مثل اینکه مشکل شما با Response Time هست، اگه مانیتور قبلی CRT بوده کمی طول می کشه تا عادت کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه حسی بهم میگه اگه سامسونگ رو پیشنهاد داده بودیم الان مشکل به جای Response Time احتمالا رنگ نامناسب و کنتراست بود و شاید توی مانیتور هم قیمتی که شهریار داره این مشکل نبود و حالا LG بهتره یا سامسونگ و ...
اینکه پنجره رو بکشیم و سایه اش بمونه توی مانیتورهای 16ms به سختی قابل دیدنه، حالا چه برسه به 5ms؛ البته چشم انسانها هم متفاوته و شاید دلیل بوجود اومدن این مشکل برای شما همین بوده. شاید در 1440x900 و 75 هرتز کار نمی کنید.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
M A H R A D (15-09-08), Shahryar (14-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks