با درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sen4tor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرانقدرم از اینکه بدلیل گرفتاری و این بیماری ویروسی مسری نتونستم در خدمتت باشم معذرت میخوام !! . دوست عزیز در درجه اول شما مشگل اصلیت پاورته که اگه بخواهی کارت
6450 که یکی از ضعیف ترین و کم مصرف ترین کارتهای موجود در بازاره رو بروی پلتفرمت نصب کنی طبق توصیه سایت AMD شما برای نصب این کارت نیاز به یک پاور 400 وات داری . البته نه اینکه
ضعیف تر از این پاور کارت رو راه نندازه ولی همیشه پاور بایستی بصورت اوور محاسبه بشه !
http://www.amd.com/us/products/deskt...verview.aspx#3
در مورد مانیتورت هم بایستی بگم که اون CRT یا لامپی هستش که فیشش از نوع VGA هستش که این قبیل کارتهای گرافیک سطح پائین همگی خروجی VGA رو دارا میباشند و نارا حت این مسئله اصلا
نباید باشی ! در ضمن با این سیستمی که داری فکر کارتهای گرافیک قوی رو بکلی بایستی از سرت بیرون کنی و به همون 6450 قناعت کنی که بنظر من اگه DDR5 رو پیدا کنی خیلی بهتر میشه
چونکه این کارت هم جدیده و هم از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی میکنه که اگه همونجوری که گفتم نوع DDR5 یک گیگش رو بگیری دیگه خیلی خوب میشه . البته خوب برای این سیستم فعلیت چونکه
کلا این کارت در نهایت جزو کارتهای LOW END یا سطح پائین محسوب میشه ! ولی در درجه اول به فکر یک پاور مناسب استاندارد قوی و خوب باش تا به قطعات کامپیوترت صدمه ای وارد نشه . چونکه
بر خلاف تصور عده ای پاور یا منبع تغذیه خیلی وظیفه مهمی رو بعهده داره و نا مناسب بودنش میتونه خیلی به قطعات اسیب برسونه که این بلا بسر من اومده ! یادت باشه یه پاور استاندارد مثل
گرین که PFC اون حتما اکتیو باشه ( POWER FACTOR CORRECTION ) چونکه در اینده هم حتما محافظ خوبی برای کلیه قطعات کامپیوترت خواهد بود . چونکه اگه یکی از این قطعات مثلا مادربرد ت صدمه
ببینه تهیه مجدد اون با این وضع اسفناک بازار قطعات فوق العاده مشکل میشه !!
راستی دوست عزیز یه چیزی رو در رابطه با پاور فراموش کردم بگم و اون اینه که در اینده شما ممکنه که خیلی از قطعات کامپیوترتون تغییر کنه مثل مادر برد یا کارت گرافیک یا سی پی یو و .....
ولی فکر نمیکنم که جای یک پاور خوب و مطمئن رو به این زودی ها چیزی بتونه پر کنه !! پس اول به فکر اون باش دوست گرامی !!
با تشکر : مهران

Bookmarks