کارت گرافیکی که انتخاب کردید چی هست ؟
سلام.آیا رزولوشن فول اچ دی در ابعاد بزرگتر از 24 اینچ بی کیفیت میشود؟البته این سوال مقدمه ای است برای اینکه به من کمک کنید از بین دو مانیتور سامسونک S27D595 Plus PLS و ایسوس vx 248h یک کدوم رو انتخاب کنم.من هم زیاد فیلم نگاه میکنم و هم زیاد بازی میکنم.بودجه هم نهایتا 900 تومان هستش.نکته مهم دیگه هم اینکه حداکثر فاصله من از مانیتور 50 سانتیمتر خواهد بود.البته برای دیدن فیلم تا 2 یا 3 متر هم عقب میروم.اما برای بازی همیشه در همان فاصله 50 سانتی هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط david-ebi در تاریخ 16-05-15 انجام شده است
|
david-ebi (16-05-15)
درود
اگر وضوح همون 1080 باشه، با افزایش اندازه، از تراکم پیکسل DPI کم میشه. در این حالت در فاصله نزدیک به قول خودتون کیفیت خیلی جالب نخواهد بود اما با فاصله گرفتن بیشتر، کیفیت بهتر بنظر میرسه
اما اینکه بالای 24 کم میشه دقت نکردم.
کارت گرافیک gtx980 هست.میخواهم بدونم در فاصله نزدیک امکان داره لبه های تصاویر بریده بریده به نظر بیاد در 27 اینچ؟
خیر . کاهشی ابدا محسوس نیست . مخصوصا با استفاده از پورت HDMI . ابدا جای نگرانی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (16-05-15)
با این وضعیت از اونجایی که من خودم از اینچ بزرگتر بیشتر لذت میبرم شما همون سامسونگ 27 اینچ رو توصیه میکنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سامسونگ قیمت مناسبی دارد . فقط اگر تهران هستید از نزدیک کیفیت مونیتور رو ببینید . ولی در کل انتخاب خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (16-05-15)
در مشهد هستم.اما سامسونگ خوشبختانه در اینجا هم شو روم دارد.24 اینچ همین مدل رو که حتی مغازه دارها پشت ویترینشون روشن گذاشتن اینجا.حالا 27 اینچش رو نمیدونم.اما فکر کنم 27 هم باشه.متشکرم.
آخرین ویرایش توسط david-ebi در تاریخ 16-05-15 انجام شده است
اینطوری با خیال راحتر میتونید انتخاب کنید . به هرحال پنل PLS سامسونگ رقیب IPS الجی هست در کیفیت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (16-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks