چرا از نظر قدرت که قوی تر هستن درسته اندازه 470 نه، اما اینجوری هم نیست که نیارزن.
در مورد کارت های بعدی که گذاشتید باز هر دو جزو محبوب ترین کارت بین ماینرها هستن.
پیشنهادم اینه سراغ کارتایی برید که به درد ماین نمیخورن یا نمیشه باهاشون ماین کرد.
وقتی قیمت رو انقد از بقیه پایین تر میذارن احتمال داره که کارت آخرای عمرش باشه یا حتی تعمیری و میخوان یه جوری ردش کنن بره.
ریسکش بالاست.
1060 توربو هم برعکس چیزی که نوشته هم کارت داغی هست هم بسیار سر و صدا داره کلا مدل های تک فن بلور صدای زیادی دارن و داغ هستن.
من بودم ریسک نمیکردم.
الان بازار پر از کارتای ماین شده هست که حتی به عنوان نو با پلمپ میفروشن، حتی بعضی از شرکتای گارانتی مطرح شروع به اینکار کردن و با ری نیو کردن و مثل اول و پلمپ جعبه اقدام به فروش به عنوان نو میکنن.
یک از دوستان همین انجمن همین اواخر یه 6600 نو خرید که ماین شده بود (تازه 6600 هم خیلی جدیدتره هم کارت محبوبی نیست تو بین ماینرا، چه برسه به کارتای چن سال پیش که اگه ماینی باشن سالها باهاشون ماین شده! آخرش توی مهلت تست پسش دادن)


اگه میتونن بیشتر هزینه کنن 1650 میشه گرفت در حد نو با 5 وخورده ای، 1050 ti هم میشه گرفت حدود 5 تومن.
این کارتا رو ماینرا اصلا سراغشون نمیرفتن، تازه مدت هاست که دیگه نمیشه باهاشون اتریوم هم ماین کرد.
کلا هم هش ریتشون پایینه (ربطی به کارایی توی گیم نداره)
حتی 1650 خیلی تمیز با چن ماه گارانتی مونده هم میشه پیدا کرد.

حتی اگه کارتی بگیرید با 5 و خورده ای که چن درصد ضعیف تر از 570 باشه اما مطمن بهتره تا سر کل 5 میلیون یه ریسک خطرناک انجام بدید.
این پیشنهاد من بود.
در کل هم بگم خیلی از کالاهای ایسام گرون هستن یکی از دلایلش هم اینه که خود ایسام درصد تقریبا زیادی از فروشنده میگره به عنوان حق دلالی.
برعکس دیوار و ... که هیچ پولی نمیگیرن (اما خب اونا هم مشکلات خودشون رو دارن، اگر جای معتبری باشه حضوری باشه مشکلی نیست معمولا)

بازار هم میتونید برید اونجا هم کلی گرافیک دست دو هست با قیمت مناسب تر.

فقط هم که گرافیک نیست شما Rx 590 هم بخرید نو قطعات دیگه گلوگاه میشن مقدار رم رو که نگفتین، باقی قطعات هم قدیمی هستن.
باید اونارم توی آینده ارتقا داد.
با سلام مجدد و تشکر از وقتی که میذارید

میزان رم سیستم 14 گیگه.

یک لینک براتون در خصوصی فرستادم. می‌خواستم بدونم در کل اون مدل (RX 480) با سیستم ایشون اوکیه؟

مثلا پاور بهش می‌خوره؟ یه کابل 6+2 پین داره اوکیه؟
یا کیس Magnum+ کوچیک نباشه براش.

مشخصات سیستم:
MSI 870S-G46
Phenom II-X4 965
Green EU 530
Green Magnum+
14GB Ram