SajjadKhati (14-08-14)
روز خوش
من واسه خرید مانیتور حدود 430هزار تومن پول کنار گذاشتم
سامسونگ 19 اینچ رو یه جا گفت حدود 300تومن با شش ماه ضمانت اما همین 19 اینچ رو نماینده گی سامسونگ گفت 370 با 18ماه ضمانت و گفت اون 300تومنی متفرقس و واسه ما اصله و با کیفیت اچ دی!!(من هر چی سرچ کردم 19 اینچ به پایین با کیفیت 1080 یا همون اچ دی ندیذم)
سامسونگ 20 اینچ هم جریانش با 100تومن اختلاف مثه متفرقه و اصلیه 19 هست
راستش شنیدم ال سی دی یا ال ای دی 19 اینچ به پایین خوب نیست واسه همین میخوام 20 اینچ بخرم !بنظر شما بین 19 و 20 انقدر اختلاف هست که بی ارزه 100 تومن بیشتر هزینه کنم؟مثلا به اندازه ای که از خرید یه صندلی گامپیوتر بخاطرش چشم پوشی کنم؟
کلا اینکه من مانیتوری میخوام با زاویه دید خوب(واسه بازیهای دونفره یا تماشای فیلم) پورتHDMI یا aviهم داشته باشه چه بهتر و رزولوشن مناسب البته ترجیحا 20 اینچ(اگه می ارزه!) با این بودجه من شما چه برند و مدلی رو پیشنهاد میکنید؟خودم شنیدم سامسونگ از بقیه مناسب تره؟
آخرین ویرایش توسط rt93 در تاریخ 14-08-14 انجام شده است
SajjadKhati (14-08-14)
|
ساعت 3 شب پیام میدی میگی روز خوش؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید الان روز واقعی ات خوش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برا بازی و مخصوصا فیلم و مخصوصاتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینکه زاویه ی دید خوبی داشته باشه ، باید حداقل 700 تا 800 هزینه کنی. وگرنه مانیتورای ممولی گیرت میاد . 20 اینچا هم HDMI ندارن . از 22 اینچ اونم بضی مدلاش این پورت شرو میشه
تو این رنج قیمت هم برا 20 اینچ ، بهترین انتخابت میتونه Samsung 20C325 با قیمت 405 تومن باشه و یا مانیتور Asus VS207T با قیمت 440 تومن که البته این ایسوز ، اسپیکر داره که اگه نمیخای ، پیشنهادم همون مدل سامسونگه
19 اینچ هم چندان فرقی نداره با 20 اینچ صرفا . تهش 50 تومن اختلاف داره اما اینی که قیمت رو مشخص میکنه ، جزئیات هه . مثلا من 19 اینچی ندیدم که پورت DVI داشته باشه . بدون این هم تو طولانی مدت چش آدم اذیت میشه . هر چند ریزولیشن 19 اینچ زیاد نیست اما ...
الان 20 اینچ هم تا 350 تومنی هم هست
*MoJtAbA* (14-08-14), AMD>INTEL (14-08-14), Morteza.m1371 (14-08-14), rt93 (14-08-14)
روز خوش ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و سپاس از راهنماییت ! پس با این حساب بهترین گزینه20 اینچی که پورت dvi داره هستش درسته؟
درضمن 3 بامداد روز دیگه ! نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان نظرتون درباره مدلی که یکی از کاربرها() در لینک زیر راهنمایی کردن چیه؟هم 20 اینچ هم پورت htmi داره هم قیمتش اینجور که تو این پست مدنظر با پول من جور در میاد!
-------------
با این بودجه اگر روی hdmi خیلی اصرار داری . فقط میتونی xvision بگیری که tv هم هست
X.Vision XL2020TMU 20inch TV-Monitor
"Wide 19.5
مجـهز به گیرنده دیجـیتال داخلی
دارای پنل پیكسلهای هوشمند (Smart Pixel Panel)
نسبت كنتراست 10,000,000:1
زمان پاسخدهی سریع پیكسلها (2ms)
مجهز به بلنـدگوهای اسـتریو
مجهزبه ورودیهای HDMI(with MHL&CEC), USB, D-SUB, CVBS, Antenna
وضوح تصویر 1600x900
---------
لطفا پاسخ سریع بدید تا پولم خرج نشده!!
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...8%D8%B1-49038/
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks