دردو
شما میتونین با 6670 کراس فایر کنین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان عزیز
مدل CPU من AMD A10 5800K 3.8Ghz هست که گرافیک داخلی 7660D داره و حالا میحوام یک گرافیک خوب برای بازی که با گرافیک CPU کراسفایر شه بخرم . مدل Main گیگا بایت هست : F2A88X-D3H هست و پاور فک کنم Corsiar هست و توانش 700 بود فک کنم .(چون کیس الان اینجا نیست) . ولی یادمه پاور خوب موقع خرید گرفتم که بتونم ارتقا بدم . رم هم دوتا King 4G 1600 ه .
ممنوم میشم دوستان راهنماییم کنن (غلط املایی هم دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی یک سوال دیگه . من رم هارو بصورت Dual Channel بستم . الان باس رم من 3200 هست عایا ؟ چه فرقی داره با دوآل نبودن ؟
|
|
دردو
شما میتونین با 6670 کراس فایر کنین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
گرافیک هایی که با این apu شما هیبرید کراس بشن شاید پیدا نشه . پیشنهاد میکنم یک گرافیک خوب تهیه کنید .
مثل Sapphire R7 360 OC 2GB
در دوال چنل فرکانس دو برابر نمیشه . فقط مسیر اطلاعات عریض تر میشه .
کاربر شهرسختافزار
پس با این توصیفات ظاهرا نمیشه خیلی روی کراسفایر س حساب کرد . ولی حالا بهترین گرافیکی که بشه روی این سیستم گذاشت چیه ؟ انویدیا یا ای ام دی ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش هم مهم نیست . فقط محدودیتی برای بقیه قطعه ها نباشه . اگه هم لازمه و امکانش هست CPU هم عوض میکنم.
راستی . اگه یک گرافیکی باشه دوتا ارش بزارم بهتره . که فک کنم برای این حالت باید دوتاش هم AMD باشخ.درسته/؟
آخرین ویرایش توسط mousso در تاریخ 14-09-15 انجام شده است
پیشنهادم این کارت هست اگر محدودیت بودجه نداریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sapphire Nitro R7 370 OC Dual-X 4GB
کاربر شهرسختافزار
یعنی دوتا ار این مدل بخرم حله؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنطر شما خرج روی این سیستم ارزش داره ؟ اصلا میشه CPU رو عوض کرد ؟ هر چیزی که امکانش هست روی این مِین بست رو میشه بگید ؟ چون میخوام بازی هایی مثل V رو بدون لگ بازی کنم
|
|
چرا دو تا یکی هم کفایت میکنه . اگر بازی وی رو بدون لگ میخواهید اجرا کنید . رزولیشینی که بازی میکنید خیلی مهم هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارت رو بگیرید Gigabyte GTX 970 OC WF 3X 4GB
کاربر شهرسختافزار
مانیتور 28 اینچ Asus 4K هست . برای بازی با کیفبت عالی و بدون لگ همین cpu و gpu کفایت میکنه؟
برای این بازی با این رزولیشن نیاز به کارت زیر دارید . خود NVIDIA هم این چیپ گرافیکی رو توصیه کرده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GTX 980 Ti OC G1 Gaming WF 3X 6GB
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks