Palit GT 740 2GB GDDR5
مورد بدی نیست .
سلام دوستان ٬ قصد خرید کارت گرافیک دارم و بودجه هم نهایتا 400 تومن هم هست .
هدف از خرید هم گیم هست البته تا این رنج قیمت ٬ کارت گرافیک میخوام بهترین بازدهی رو داشته باشه نسبت به بودجه ای که در نظر گرفتم.
مانیتور هم 23 اینچ FullHD هست و پاور 700 وات هست iو CPU هم Corei5 هست.
خیلی از دوستان Zotac 750Ti رو معرفی کردن اما از لحاظ بودجه ای امکان خرید نیست مگر دست دوم بگیرم که اون هم تمیزش زیاد گیر نمیاد و ریسکشم بالاست .
یک سری کارت گرافیک دیدم داخل lioncomputer نظرتون رو راجع بهشون بدید و اگر هم خودتون چیزی مد نظر دارید که از این ها بهتر هست و ممکنه بازدهی بیشتری داشته باشه راهنماییم کنید :
http://lioncomputer.ir/product/4448/...+OC+2GB+GDDR5/
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Zotac GTX 650 Synergy Edition 2GB GDDR5
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: ASUS GT 640 2GB DDR3
آخرین ویرایش توسط lovely12 در تاریخ 26-05-15 انجام شده است
|
lovely12 (26-05-15), SajjadKhati (26-05-15)
برند Palit نداشتم تا به حال چطور هستن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم هست اما DirectX® 11 هست !
Graphics Cards | GT740-OC-2GD5 | ASUS Global
اینم هست
GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N740D5OC-2GI (rev. 1.0/1.1)
مدل گیگابایت یا اسوس به مراتب بهترن . این قیمتش مناسب تره . برند متوسطیه پالیتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovely12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون نزدیک بود فرم پرداخت این asus رو پرداخت کنم دیدم کامنتتون رو :))برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارت لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: ASUS GT 740 OC 2GB GDDR5
GPU Clock ش بالا تر از اون Palit هست این باعث نمیشه Palit لگ بزنه تو بازی ها ؟ البته محسوس نیست
آخرین ویرایش توسط lovely12 در تاریخ 26-05-15 انجام شده است
|
فک کنم تو AMD چیز با ارزش تری گیر بیاری
AMD>INTEL (26-05-15)
نه عزیز تفاوت زیادی ندارند . من آمار این کارت براتون از طریق یکی از دوستانم گرفتم . کارت خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovely12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از پاسختون . چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کارهای گرافیکی هم انجام میدم اما نه به صورت حرفه ای در حد طراحی UI یک سایت مثلا...
SajjadKhati (26-05-15)
به نظرم اینو با قیمت 430 تومن بگیری هم از لحاظ برند و هم از لحاظ کارایی و ... از 740 بهتره :
GIGABYTE GV-R725XOC-2GI Radeon R7 250X 2GB
البته با 450 میتونی MSI 260 و با 480 میتونی Asus 260 بگیری و با 500 هم Gigabyte 260X برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
کارهای گرافیکی ، اغلب نرم افزارا از هسته ی Cuda استفاده میکنن و پیشنهادم اینه که Nvidia برای نرم افزارای گرافیکی بگیریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovely12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lovely12 (26-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks